Technologie / IT

Širokoformátová tiskárna all-in-one pro architekty a designéry

Přestože dnešní doba jednoznačně přeje všudypřítomné digitalizaci, bez podkladů na papíru se stále ještě neobejdeme. Ateliéry architektů a designérů zaplavené nejrůznějšími tiskovinami jsou koneckonců nejvýmluvnějším důkazem. S tiskovým zařízením zkrátka trávíme mnoho času, a proto se při jeho výběru vyplatí zvážit mnoho kritérií. Pokud nehledáte zrovna velký plotr, máme pro vás jeden tip – multifunkční širokoformátovou tiskárnu all-in-one výrobce HP, která najednou obstará kopírování, tisk, skenování i faxování. Při koupi nyní můžete využít prodlouženou záruku na 3 roky, černou cartridge zdarma i 1000,- Kč jako šrotovné.

HP , 23. 11. 2017

Požadavky na tiskárny jsou dnes obrovské. Na co dříve sloužilo několik zařízení, musí v současné době obstarat jediný kompaktní stroj, který zároveň nesmí zabírat příliš mnoho místa. Společnost HP pro uspokojení všech takových požadavků nabízí osvědčenou širokoformátovou tiskárnu pod označením HP OfficeJet Pro 7740 All-in-one.

Specifikace a vlastnosti této tiskárny splňují především potřeby architektonických a designérských kanceláří. Černobíle i barevně dokáže tisknout až na formáty A3, takže obstará téměř vše až do chvíle, než je zapotřebí velký plotr. Ve formátu A3 lze navíc také skenovat. Standardem zůstává vysoká kvalita výtisků, které jsou odolné vůči vodě, rozmazání, vyblednutí nebo zvýrazňovačům. V případě potřeby zařízení dovoluje také tisk bez okrajů, což oceníte zejména u grafických materiálů.

Důležitým kritériem je samozřejmě rychlost tisku, který se může při vyšším objemu materiálů značně natáhnout. Tiskárna HP OfficeJet Pro dokáže vytisknout až 22 stránek za minutu (černobíle ve formátu A4), vše lze navíc obstarat bezdrátově. Snímky a další podklady lze proto na tiskárnu odeslat z mobilního zařízení nebo pomocí emailu i v případě, že se zrovna nenacházíte v kanceláři. Osobní obsluhu tiskárny vyřídíte pomocí velkého dotykového displeje.

Pokud navíc dovolíte technikům odvézt vaši starší tiskárnu, získáte 1000,- Kč jako odměnu za šrotovné. Pro prvních 50 objednávek je navíc připravený bonus černou cartridge zdarma. A využít můžete i prodloužené záruky na 3 roky.

  • autor: HP *
  • publikováno: * 23. 11. 2017
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Klíčová slova:

HP

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři