Technologie /

Chcete projektovat v BIM? Nová služba vám pomůže s plynulým přechodem

BIM technologie představují bezpochyby budoucnost v navrhování a projektování. Jejich hlavní výhody spočívají především v usnadnění celého procesu projektování, kdy na jednom projektu mohou v reálném čase spolupracovat všechny zúčastněné strany. Přechod ze 2D na BIM ovšem může pro menší projekční ateliéry představovat velmi náročný proces – společnost cadconsulting proto přichází s cenově dostupnou službou, která jednotlivcům pomáhá s hladkou a efektivní implementací nové technologie do praxe.

cadconsulting, s.r.o. , 9. 7. 2018

Konzultační společnost cadconsulting má s implementací BIM technologií již téměř desetiletou zkušenost. Za tu dobu se podílela na mnoha projektech v České republice i v zahraničí. cadconsulting zároveň usiluje o standardizaci BIMu u nás a pomáhá svým klientům s využíváním těchto technologií.

Nejefektivnější formou zavedení software a postupů do praxe je implementace, která spočívá v plynulém předávání zkušeností a know-how na skutečném projektu. Díky implementaci je projekční atelier, tým nebo jednotlivec schopen se poměrně rychle adaptovat a pracovat pomocí technologie BIM.

Společnost cadconsulting proto připravila novou službu „Revit v praxi“, která má pomoci živnostníkům a malým projekčním ateliérům, které se o přechod ze 2D na BIM technologii zajímají. Využitím služby klienti získají podrobné seznámení s metodikou BIM v nejvyužívanějším BIM softwaru pro stavitelství, přístup do knihovny představující základ pro budoucí práci a také odbornou konzultaci při zavádění technologie do praxe. Díky tomu se naučíte využívat BIM při projektování naplno při práci na architektonicko-stavebních nebo TZB projektech.

Proč cadconsulting?

Společnost cadconsulting se zabývá profesionální implementací již od roku 2009. Dnes existuje velké množství realizovaných BIM projektů v ČR i zahraničí, které vznikly za naší přímé asistence. Nabízíme implementace pro obory architektury, stavebnictví a TZB (vzduchotechnika, zdravotechnika, rozvody tepla a chladu, elektřina). Pokud si nelibujete v procházení slepých uliček, pojďte se s námi naučit BIM efektivně. Rádi se podělíme o léty nabyté zkušenosti.

Více se o službě dozvíte na webových stránkách společnosti cadconsulting nebo sociálních sítích Facebook a LinkedIn.

Projekt metra linky D v Praze – implementace BIM pro architekturu, stavebnictví a TZB. Zdroj: Metroprojekt a.s.

Klíčová slova:

BIM projektování

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři