Technologie / produkty

Systém omítek StoSignature umožňuje architektům definovat originální vzhled fasád

Důkazem originality architekta nemusí být jen netradiční tvar objektu či použití novátorského materiálu. Firma Sto přišla se systémem kreativních omítek, který dává tvůrcům designu stavby naprostou svobodu. Díky systému StoSignature si může architekt vzhled fasády definovat zcela sám – na výběr má z mnoha textur, lazur a až 800 tónovatelných barev.

Sto , 1. 3. 2019

Umělci mají ukazovat, jaký krásný je život. Bez jejich tvorby bychom mohli mít velké pochybnosti. Anatol France to řekl dobře a je věčná škoda, že stále si dostatečně neuvědomujeme, jak velký dosah a vliv mají na lidi fasády a stěny objektů, které je obklopují. A je skvělou zprávou, že současní architekti dostali do rukou tak mocný nástroj, jako jsou omítky StoSignature. Právě díky nim mohou svobodně tvořit a pojímat plochu fasády a stěny jako velké plátno, na kterém tvoří nové a originální dílo.

StoSignature, kreativní omítky s neomezenými možnostmi finálního vzhledu

Systém kreativních omítek StoSignature dovoluje tvorbu originální povrchové úpravy, přesně podle představ architekta a investora. Díky kreativním omítkám StoSignature se již tvůrce nemusí omezovat konkrétními kolekcemi výrobců materiálu, ale design povrchu si jednoduše definuje sám. Se StoSignature přitom může navrhovat jak omítky pro fasády, tak i na interiérové stěny.

Foto: EARCH

StoSignature - pestrá kombinace povrchů, textur a efektů

StoSignature umožňuje vyzdobit povrchy prověřenými texturami: od standardních přes jemné nebo hrubé až po lineární či grafické. Použití různých velikostí zrna a nástrojů umožňuje u zatíraných nebo rýhovaných probarvených omítek modelovat jak směrové, tak i nesměrové struktury. Jemné a hladké povrchy se vyznačují působivou čistotou a jsou ztělesněním dokonalosti. Hrubý povrch s hrubými zrny dává fasádě drobnou hloubku, která oživuje fasádu efekty se světlem a stíny. Přímé linie u lineárních textur posilují účinek měnícího se světla a zdůrazňují kontury. Graficky navržené omítky vytvářejí prostor pro individuální koncepty a neotřelé vzorky. Na fasádách budov lze díky nim vytvořit pomocí razítek, šablon a nástrojů, postavených absolutně na míru a přání architektů, skutečně jedinečné návrhy - bez ohledu na to, zda chcete přísné geometrické útvary, květinové vzory nebo volné křivky.

Pokud jde o barevný design, vybrat se dá ze široké škály fasádních barev, lazur a efektních materiálů. Všechny omítky Sto jsou samozřejmě tónovatelné a jsou k dispozici v 800 standardních barvách. Práce s prvky jako je směs přírodního písku, průhledné kousíčky skla nebo karborundum stvoří opravdu oku lahodící fasádu. StoSignature otevírá také nekonečný a unikátní prostor pro dekory, nápisy nebo zdobení. Snadno se v tomto systému dají vytvářet i třpytivé povrchy. Originální symbióza textur a metalických povrchových efektů poskytuje autorovi fasády či vnitřních stěn zcela nové možnosti.

Foto: EARCH

Objednejte si bezplatné vzorky StoSignature

První krok k omítkám StoSignature je jednoduchý - na stránkách společnosti STO vyplňte náš registrační formulář a my Vám bezplatně zašleme vzorky vybraných povrchů StoSignature. Na vlastní oči se přesvědčíte, že s naším systémem kreativních omítek je možné téměř všechno.

Foto: EARCH

  • autor: Sto *
  • publikováno: * 1. 3. 2019
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři