Technologie /

ARCHICAD STAR(T)EDITION 2019 je tu!

Plně lokalizovaná nejnovější verze BIM systému pro menší projekční kanceláře a stavební firmy je tady. ARCHICAD STAR(T)EDITION představuje výkonný 3D CAD / BIM (Building Information Modeling) systém, který je vhodný pro samostatné architekty/projektanty či menší projekční kanceláře. ARCHICAD SE je vhodným nástrojem i pro stavební firmy. Velkou výhodou ARCHICADu SE je, že poskytuje nejmodernější BIM technologii za velmi příznivou cenu.

Centrum pro podporu počítačové grafiky ČR , 25. 4. 2019

ARCHICAD SE 2019 má stejné jádro jako jeho větší bratr. Technologicky vychází „startovní edice“ ARCHICADu z aktuální verze ARCHICADU 22. ARCHICAD SE nabízí malým firmám nasazení BIM software za bezkonkurenční cenu. 

Byť má startovní edice ARCHICADu jistá omezení oproti "velkému" ARCHICADu, zahrnuje STAR(T)EDITION 2019 veškeré potřebné nástroje pro zpracování BIM projektu i standardní dokumentace všech stupňů včetně konstrukčních detailů a výkazů.  SE 2019 přináší oproti starším verzím řadu vylepšení, těmi jsou například: 

rychlejší a plynulejší navigace ve 2D 

vzorce v hodnotách vlastností 

podpora importu NURBS (non-uniform rational basis splines) geometrie ze souborů IFC4 

rozšířené zabezpečení PDF dokumentů 

možnost graficky vytvořit vlastní popisku 

rozšířený text v GDL 

podpora monitorů s rozlišením 4K a 5K 

Prohlédněte si instruktážní videa o všech novinkách ARCHICADu SE v sekci Novinky verze 2019.  

ARCHICAD STAR(T)EDITION 2019 CZE je k dostání v Česku od konce února 2019. Program si zachovává příznivou cenu 50.200,- Kč (+DPH).

ARCHICAD SE nabízí všechny výhody technologie Virtual Building™ pro BIM projektování vyvíjenou firmou Graphisoft. Funkce, které jsou k dispozici, a nastavení programu jsou určeny pro menší projekce, tak aby maximálně mohli zvýšit svou efektivitu práce a byly více konkurence schopné. ARCHICAD SE dokáže načítat i ukládat datové formáty DWG/DXF, PDF a IFC a nabízí široké možnosti pro sdílení dat s aplikacemi specialistů, od statiků pro profese TZB.  

ARCHICAD SE je relativně nenáročný software a vystačí si i s relativně méně výkonným počítačem. Zde je potřeba zdůraznit, že výkon počítače neovlivňuje ani tak samotný ARCHICAD SE, jako spíš velikost a rozsah v ARCHICADUu zpracovávaného projektu. Minimální a optimální systémové požadavky naleznete na stránkách ARCHICADu SE v sekci systémové požadavky

Pokud zvažujete vstup do světa 3D/BIM projektování, aniž byste chtěli ztratit 2D nástroje pro efektivní přípravu a správu tradiční projektové dokumentace, bude ARCHICAD SE pro vás tím správným průvodcem do světa BIM projektování. 

ARCHICAD STAR(T)EDITION 

Stránka produktu  Novinky verze 2019  Srovnání verzí  Knihovny & nástroje  Systémové požadavky  Balení / dodávka 

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři