design /

Svítidla Bega nabízí možnost sestavení vlastního pouličního osvětlení dle individuálních potřeb

Německý výrobce svítidel Bega nabízí mimo jiného řešení osvětlení veřejných venkovních prostor. V jejich sortimentu najdete široký výběr venkovních sloupových svítidel a pouličního osvětlení v nejvyšším technologickém standardu a zpracování. Svítidla Bega na českém trhu zastupuje společnost Light Works.

LIGHT WORKS s.r.o. , 8. 7. 2019

Německá kvalita a tradice 

Bega působí na poli architektonického osvětlení již více jak 70 let. Jejich svítidla procházejí soustavným vývojem a zdokonalováním a dnes patří ve světě k jedněm z nejuznávanějších výrobců interiérových i exteriérových svítidel. Sortiment výrobce obsahuje mimo jiné ucelenou řadu technologicky vyspělých venkovních sloupových svítidel. 

Foto: eArch

Poskládání ideálního sloupu 

Sloupová svítidla Bega se sestavují z hlavy a sloupu samotného. Sami si vyberete jednotlivé komponenty a jejich parametry a poskládáte ideální sloupové svítidlo pro potřeby daného místa.  

V nabídce výrobce je na 50 základních typů světelných hlav v mnoha variacích, které zkombinujete s libovolným sloupem. Hlavy jsou vybaveny vysoce výkonnými LED světelnými zdroji, v krytí IP 66, s bezpečnostním sklem, v chromatičnosti světla 3000 nebo 4000 K a grafitovém nebo stříbrném provedení. 

Sloupů nabízí Bega na 20 různých typů s rozdílnými parametry, výškou od 1 do 9 metrů, hliníkovým nebo ocelovým tělem a stejně jako hlavy v grafitové nebo stříbrné barvě. 

Foto: eArch

Kam jsou sloupy Bega určené? 

Sloupová svítidla Bega zajistí osvětlení ulic, náměstí, pěších zón, venkovních prostor rezidenčních i komerčních projektů, zahrad, parků, rekreačních prostor a jiných veřejných míst. 

Vybírejte z kompletní řady venkovních sloupových svítidel Bega, poskládejte si vlastní hlavu a sloup nebo se obraťte na zastoupení svítidel Bega společnost Light Works s konkrétním požadavkem na veřejné osvětlení.

Foto: eArch

Foto: eArch

Klíčová slova:

LIGHT WORKS s.r.o. svítidla

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři