Technologie / produkty

Levnější stín s venkovní roletou VELUX

Nejefektivnějším zastíněním střešních oken VELUX jsou venkovní rolety, které si aktuálně můžete pořídit výhodněji. Pokud si v období od 18. května do 18. července koupíte venkovní roletu VELUX na solární pohon, dostanete zpět 2000 korun za každý zakoupený kus. Stačí se zaregistrovat na stránce www.velux.cz/letovestinu, kde najdete potřebné informace.

VELUX Česká republika, s.r.o. , 20. 5. 2020

Venkovní roleta VELUX vytvoří maximální ochranu před sluncem, protože dokáže zachytit až 97 % slunečních paprsků. V létě ochrání interiér před přehříváním, v zimě naopak zamezí únikům tepla a sníží náklady na vytápění. Venkovní roleta VELUX dokáže zcela zatemnit místnost po celý den, poskytuje tedy dokonalou ochranu soukromí i nerušený spánek. Bezúdržbová hliníková konstrukce s dlouhou životností odolává těm nejnáročnějším povětrnostním podmínkám, snižuje hluk dopadajících dešťových kapek a krupobití a pomáhá chránit okno před vloupáním.

Velux - venkovní roletaFoto: eArch

Venkovní rolety VELUX se solárním nebo elektrickým napájením lze ovládat pomocí dálkového ovladače a tří tlačítek. „Pokud má být elektrické ovládání napájené ze sítě, musí být k oknu přiveden kabel. Ale obejdeme se i bez kabelu, protože druhou a jednodušší variantou je elektricky ovládaná roleta nebo markýza na solární pohon. Baterie motoru je pravidelně dobíjena fotovoltaickým napájecím článkem, který funguje na bázi denního světla, tedy naprosto spolehlivě za každého počasí. Baterie se solárním zdrojem zajistí dostatečné nabití až pro 100 operací, a to i v případě, že slunce přímo nesvítí a baterie se nedobíjí,“ vysvětluje Jakub Mrázek, produktový specialista společnosti VELUX.

Venkovní rolety VELUX na solární energii lze ovládat i chytrým automatickým systémem VELUX ACTIVE with NETATMO. Interiérovou teplotu, vlhkost vzduchu a množství CO2 hlídají senzory a na základě vyhodnocení těchto údajů i reálného počasí se střešní okna se systémem VELUX ACTIVE automaticky otvírají, zavírají i zastiňují.

Velux - venkovní roletaFoto: eArch

Klíčová slova:

VELUX rolety

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři