Události /

Dřevostavby všemi smysly? Zažijte to

Chystáte se stavět? Pomýšlíte na pasivní dům? Zajímají vás praktické i odborné informace o projekci a hlavně o realizaci pasivního domu? S námi můžete být u toho. Právě začínáme stavět pasivní dům v Černošicích z masivních dřevěných panelů DEKPANEL.

EARCH.CZ , 11. 12. 2015

Velká výhoda stavby domu z masivních dřevěných panelů je rychlost. Díky tomu je možné vám během celkem krátkého období ukázat některé zajímavé etapy výstavby zblízka.

Budete mít jedinečnou příležitost na vlastní kůži zažít proces výstavby a také si promluvit s předními odborníky, kteří vás stavbou provedou.

V rámci akce „Dřevostavby všemi smysly“ vám již po několikáté přináší možnost individuálních prohlídek se zástupci dodavatele DŘEVOSTAVBY BISKUP, ale také organizované prohlídky s odborným výkladem, kdy bude přítomen ARCHCON atelier jako tvůrce projektu v zastoupení architektkou Irenou Truhlářovou.

Podrobné informace včetně termínů prohlídek naleznete jak na webu atelieru ARCHCON, tak na stránkách DŘEVOSTAVEB BISKUP.K události se můžete připojit i na Facebooku.

  • autor: EARCH.CZ *
  • publikováno: * 11. 12. 2015
  • zdroj: * Tisková zpráva

Klíčová slova:

dřevostavby realizace

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři