Architektura /

Kreslete a pište po stěnách kanceláře nebo domova díky Chytré zdi

Ještě pořád patří do vašeho inventáře stará tabule nebo flipchart, který zbytečně zabírá prostor a zvyšuje vám náklady na spotřebovaný papír? Řešením je Chytrá zeď: moderní a designové řešení popisovací plochy ve vaší kanceláři.

Chytrá zeď , 29. 3. 2017

Chytrou zeď můžete na rozdíl od tabulí aplikovat na jakýkoli hladký povrch, jako jsou sádrokartony, omítky, zdi, lamino, dřevo, kov, plast, sklo a další materiály. Můžete tak vytvořit pracovní popsatelnou plochu neomezené velikosti.

V kancelářích Chytrou zeď využijete na velké i malé projekty, porady, meetingy, prezentace, školení, brainstormingy, ale i na běžné poznámky. Stejně tak najde využití ve školách a domácnostech. Je prokázáno, že Chytrá zeď podporuje tvůrčí myšlení a zefektivňuje spolupráci mezi jejími uživateli.

Multifunkční povrch

Popsatelný povrch je možné vytvořit v jakékoli barvě. Mimo nejžádanější bílou variantu lze Chytrou zeď díky transparentní variantě vytvořit také na libovolně barevném povrchu. Obě varianty existují i ve verzi s magnetickým podkladem, díky kterému můžete na zeď připínat předměty s pomocí magnetů.

Po technické stránce představuje Chytrá zeď speciální dvousložkový nátěr, díky kterému se na hladké ploše vytvoří popsatelný a snadno mazatelný povrch. Psaní po zdi ani její mazání nevyžaduje žádné speciální příslušenství. Na zeď se píše fixami na bílé tabule a maže se z ní hadříkem. Veškeré doporučené příslušenství lze nalézt na e-shopu prodejce.

Revoluční výhody Chytré zdi

Pokud toužíte po moderním a designovém řešení, Chytrá zeď je pro vás správnou volbou. Je levnější než tabule, whiteboardy a flipcharty a nezabírá prostor navíc. Ušetřete náklady na papír a šetřete tak životní prostředí! To vše s desetiletou zárukou.

Aplikace Chytré zdi

Pokud vám malířský váleček není cizí, aplikaci zvládnete i svépomocí. Pokud si nejste jisti, v každém větším městě vám prodejce doporučí zkušené malíře, kteří ji aplikují ve stoprocentní kvalitě a za rozumnou cenu. Aplikace dle zvolených vlastností zabere 2-4 dny a zeď je připravena na popisování za 7 dní od aplikace.

Novinky v sortimentu

Pro dokonalé vyrovnání podkladu a zároveň přípravu pro magnetické vlastnosti zdi slouží Magnetická stěrka, která obsahuje vysokou koncentraci kovových částeček.

Pokud potřebujete Chytrou zeď používat co nejdříve, zvolte novinku na českém trhu - Chytré tapety. Na tapety je možné psát, promítat a mají i magnetické vlastnosti. Aplikace tapety zabere 1-2 dny a psát na ni můžete již druhý den po aplikaci.

Více informací najdete na stránkách výrobce shop.chytrazed.cz

  • autor: Chytrá zeď *
  • publikováno: * 29. 3. 2017
  • zdroj: * Chytrá zeď

Klíčová slova:

Generální partner
Hlavní partneři