Technologie / IT

Kdo je připraven, není překvapen...

Všichni architekti a designéři to znají: klienti za nimi často chodí s představou, že už vlastně vše sami vymysleli, a potřebují svůj návrh pouze „dát na papír“. Manželka má totiž podle nich pro design výborný cit a sama návrh připravila. Předem odhadnou, že by taková práce už pro architekta neměla být moc těžká, a tím pádem ani nebude tolik stát. Chtějí brzo bydlet, takže by si architekti měli pospíšit a nejlépe by jim měli kompletní projekt vytisknout už na první schůzce...

HP , 18. 4. 2017

Ponechme stranou psychickou odolnost a empatii, kterými musí být architekti a designéři bohatě vybaveni, aby takto „sofistikovaná“ zadání sebevědomých zákazníků zvládali. Připraveni musí být na vše. A to platí i pro technické vybavení architektonických kanceláří. Praktická tiskárna má ve vybavení kanceláří své nezastupitelné místo. Ať už prezentujete vizualizaci interiéru, připravujete si dokumenty pro schůzku s klientem v terénu nebo potřebujete něco rychle vytisknout během schůzky, tiskárna pro vás musí být spolehlivým partnerem, který „dá na papír“ to nejlepší.

Začíná to formátem tiskárny: A3 tisk je pro architekty velkým přínosem už při tisku náhledů nebo půdorysů. Syté barvy a precizní černá pak dotvářejí skvělý dojem z prezentací a různých grafických materiálů. Výsledný efekt je o to lepší, pokud můžete tisknout bez okrajů. Tisknete-li velké objemy materiálů, nechcete doplňovat papír v podavači každých pár minut. Dva zásobníky na celkem 500 listů už by ale měly na většinu práce stačit, nebo ne? Tisk by měl „svištět“, protože čas musíte věnovat důležitějším věcem. V pracovním režimu, který má nezřídka blízko k nasazení 24/7, je 22 vytištěných stránek za minutu (A4, ČB) příjemnou úsporou času. Navíc klient se chce stejně stěhovat „do Vánoc“ a neměli byste jej v tom zdržovat... Co se vytiskne, s tím se taky pracuje a manipuluje. Proto je důležité, aby výtisky byly odolné vůči vodě, rozmazání, vyblednutí a zvýrazňovačům.

Tak jako zvládáte více úloh a funkcí vy sami, musí to umět i tiskárna. Co dalšího byste tedy od ní měli požadovat? A3 skenování vám určitě ušetří spoustu času. Bezdrátový tisk je požadavkem dnešní doby a vy jej využijete při tisku během schůzky v zasedačce nebo při poslání snímků ze stavby na tiskárnu přímo z mobilu. Kontrolu nad tiskovými úlohami snadno udržíte díky velkému barevnému dotykovému displeji.

Cena není důležitá, dokud ji nemusíte řešit... Společnost HP ale vyšla ve všech zmíněných kritériích architektům a designérům vstříc a připravila pro ně inkoustovou velkoformátovou multifunkční tiskárnu HP OfficeJet Pro 7740 za cenu mnohem nižší, než byste pravděpodobně čekali. Standardně vás vyjde na něco málo přes čtyři a půl tisíce, pokud ale technikům od HP dovolíte odvést si vaši starou tiskárnu, pošlou vám bonus tisíc korun jako šrotovné. Do pár dní a přímo na účet. Výsledně vás tak vyjde na 3 627 Kč bez DPH. To se dá s klidným srdcem označit za nabídku, která se těžko odmítá. Navíc, tato tiskárna od HP Vám v provozu ušetří až 50% tiskových nákladů ve srovnání s barevnými laserovými tiskárnami.

Více na http://www.dejtetonapapir.cz/

  • autor: HP *
  • publikováno: * 18. 4. 2017

Klíčová slova:

tisk

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři