Architektura /

Otevřený dopis pana Vl. Šlapety panu P. Pištěkovi

Vazeny pane Pisteku, dekuji Vam za Vase sdeleni o tom, ze panove prof. JUDr. Maly a prof. JUDr. Hendrych nereagovali na Vasi zadost a ze pan prof. JUDr. Pavlicek se Vam omluvil. Neznam obsah emailu, ktere jste jim napsal. Domnivam se ovsem, ze jistou roli mohla hrat i forma zadosti, kterou jste zvolil. Kdybych ja sam potreboval pravni konzultaci tak vyznamnych autorit, tak bych, ackoliv je vsechny tri pomerne dobre znam, nevolil email, nybrz bud pisemnou, pripadne telefonickou zadost na jejich sekretariatu o kratkou schuzku, a az bych teto schuzky dosahl, pokusil bych se jim strucne vysvetlit o jaky problem se mi jedna a v cem bych potreboval pravni pomoc. >>>

EARCH.CZ , 27. 12. 2002

Bohuzel osobnosti tak casove zaneprazdnene nemohou odpovidat pri nejlepsi vuli na kazdy email, protoze by se vubec nemohly dostat k vlastni praci. O jejich pozitivnim vztahu k nasemu oboru i jeho posluchacum jsem vsak i nadale presvedcen.V teto souvislosti bych Vam ovsem rad pripomnel, ze jsem Vas pri nasem rozhovoru dne 20. listopadu 2002 upozornil jeste na jine instance, na ktere se s zadosti o radu muzete obratit - /a to bezplatne/ -a/ pravni oddeleni rektoratu CVUTb/ pravni oddeleni odboru vysokych skol Ministerstva skolstvi, mladeze a telovychovyc/ JUDr. et PHDr. Jiri Plos, reditel kancelare Ceske komory architektu Jako formu kontaktu bych ovsem nedoporucoval email. I spolecenska forma hraje urcitou roli v tom, zda dosahneme cilu, ktere jsme si vytycili a to se tyka ve velke mire i profese architekta a studenta tohoto krasneho oboru.Potom jeste existuje moznost obratit se na urad obdusmana, Ustavni soud a prezidenta Ceske republiky.S kolegialnim pozdravemVladimir SlapetaSouvisející odkazy:Vladimír Šlapeta - Milí studenti - /26.11.2002/

Klíčová slova:

Generální partner