design /

Francouzská značka CINIER nabízí ručně vyráběná svítidla ve formě nástěnného obrazu i stojacích lamp

O osvětlení často uvažujeme pouze jako o funkčním doplňku. Francouzská rodinná umělecká firma Ciniervšak pojala výrobu svých svítidel jako ruční umělecké dílo a výsledkem jsou nástěnná svítidla, lustry a lampy s unikátním designem z prvotřídních materiálů.

Stakohome Innovation s.r.o. , 2. 11. 2018

Některá svítidla jsou sama o sobě designovým kouskem a některá lze bez rozpadů označit za umělecké dílo. A to díky způsobu výroby a jejím samotným návrhem. Svá unikátní designová osvětlení vyrábí francouzská firma Cinier, ve které se ručně vyrábějí nejen svítidla ale také luxusní designové radiátory již od roku 1975. Cinier LED osvětlení určeno především jako nepřímé doplňkové světlo do reprezentativních interiérů. Svítidla mohou mít podobu nástěnného obrazu, stojací lampy, závěsného lustru nebo nástěnného světla.

Nástěnné LED plastiky

Cinier je výrobcem unikátních nástěnných svítidel, které kombinují kamennou plastiku z Olycale (přírodní kámen pocházející z Pyrenejí) se silným a přitom úsporným nepřímým LED osvětlením. Svítidla mohou svítit bílou barvou, dostupná je také verze s měnícími se barvami díky RGB pásku. Každé z těchto svítidel je ručně vyráběný originál podepsaný autorem Johannem Cinierem. Svítidla z této řady jsou ideální volbou nejen do bytů a domů, ale i do reprezentativních interiérů, komerčních budov, hotelů, a všude tam, kde jde design ruku v ruce s kvalitou, citem pro detail a uměním.

Foto: EARCH

Osvětlení hal a schodišť

Cinier nabízí také velmi netradiční možnost osvětlení hal a schodišť v podobě svítidel Duo LT a Trio LT. Tato svítidla tvoří dva nebo tři protínající se světelné obdélníky. Svítit mohou opět teplou nebo studenou bílou a možná je také verze s RGB páskem. 

Stojací designové lampy Cinier

Firma Cinier neopomíná ani velmi oblíbené stojací lampy. Stojací lampy Mire jsou dokonalým osvětlovacím prvkem, který upoutá pozornost a také skvěle osvítí danou místnost nebo její část. Součástí lampy je stmívač umístěný na betonovém stojanu, který ze silného světla vytvoří příjemné tlumené osvětleni.

Foto: EARCH

Výhradním distributorem produktů Cinier pro Českou republiku je firma Stakohome Innovation s.r.o., která kromě luxusních designových LED svítidel dodává na český trh i další produkty firmy Cinier – designové sušiče ručníků, retro litinové radiátory nebo designové radiátory z přírodního kamene Olycale.

Showroom společnosti Stakohome je na adrese Aloisovská 934/8, Praha 9 - Hloubětín. Více informace a další podrobnosti naleznete na www.luxusni-radiatory.cz nebo www.cinier.cz.

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři