Technologie / produkty

Víte, kdo zvoní u vašich dveří, i když nejste doma?

Na tuto otázku naprostá většina z nás odpoví záporně, protože zkrátka nejsme doma a nevíme. V době, kdy téměř všichni vlastní chytré telefony a mnoho z nás také tablet, se nabízí nové možnosti pro vyšší bezpečnost i komfort právě při jejich využití spolu s domovním zvonkem ABB-Welcome.

ABB s.r.o., Elektro-Praga , 14. 9. 2015

Mobilní telefon i tablet jako domovní videotelefon

Domovní audio a videotelefony ABB-Welcome umí díky mobilní aplikaci Welcome-App přeměnit mobilní telefon nebo tablet na videotelefon.

Komfort – dozvoní se na vás každý

Můžete být zrovna na zahradě a grilovat nebo odpočívat na pohovce a dívat se na televizi. Když někdo zazvoní, aplikace ABB-Welcome App, která běží v chytrém telefonu „na pozadí“, přenese obraz i zvonění od vchodových dveří na váš mobilní telefon. Hned tedy vidíte, kdo zvoní, a vítaným hostům můžete pohodlně na dálku otevřít branku či vchodové dveře.

Venkovní audio a video tabla – bezpečnost, komfort, design

Maximální bezpečnost spolu s komfortním ovládáním zajistí uživatelům video verze ABB-Welcome s video tablem. Tato video tabla jsou vybavena kvalitní barevnou kamerou s mimořádným zorným polem (104° diagonálně) a nočním viděním, takže vždy přesně víte, kdo stojí u vás za dveřmi. Šest infračervených LED diod reaguje dle intenzity okolního osvětlení. Alternativou jsou pak audio tabla. Obě varianty mají špičkový design a jsou vyrobeny z robustní ušlechtilé oceli o tloušťce 3 mm.

ABB, domovní telefony - ilustrační obrázekFoto: eArch

Bezpečnost – víte, kdo u vás zvoní, i když nejste doma

Komfortní ovládání zdaleka není hlavní výhodou domácích telefonů ABB-Welcome, tou je především bezpečnost. Díky bezpečnostním funkcím domovního telefonu ABB Welcome víte i o tom, kdo zvoní u vašich dveří, když nejste doma. Domovní telefon totiž automaticky přenáší obraz zvonícího na mobilní telefon a rovněž ukládá tři fotografie s časovým odstupem včetně protokolu o čase zvonění.

ABB, domovní telefony - ilustrační obrázekFoto: eArch

Úžasnými pomocníky jsou chytrý telefon a tablet. S dotykovým videotelefonem ABB-Welcome je vidět vše, co se odehrává za dveřmi bezprostředně po zazvonění. Na XXL dotykové obrazovce s 18cm úhlopříčkou a vysokým rozlišením se zobrazuje každý detail u vchodových dveří. V režimu „nepřítomnost“ jsou v intervalu tří, pěti a sedmi sekund pořízeny z bezpečnostních důvodů vždy tři snímky zvonícího. Videotelefon po vložení karty může posloužit i jako fotorámeček.

ABB, domovní telefony - ilustrační obrázekFoto: eArch

Domovní audiotelefony ovládají světlo i zvuk

Hands-free ovládání je u domovních telefonů ABB-Welcome standardem. Zapomeňte na padající sluchátko. S Welcome mají uživatelé vždy volné ruce. Podsvícený displej zobrazí nejdůležitější funkce i v naprosté tmě. Pomocí tlačítek audiotelefonu lze ovládat zámek dveří, ztlumení zvuku, rozsvícení světla v hale i otevření vjezdové brány.

ABB, domovní telefony - ilustrační obrázekFoto: eArch

Dokonale sladěný design

Domovní telefony ABB-Welcome plně souzní s designem vypínačů a zásuvek největšího českého výrobce domovních elektroinstalací ABB s.r.o., Elektro-Praga. 9 designových řad a 60 barevných a materiálových provedení zajistí vždy dokonalé sladění s celkovým designovým konceptem interiéru i exteriéru. Zajímavou škálu designů má i kolekce Welcome Midi.

ABB, domovní telefony - ilustrační obrázekFoto: eArch

Domovní audio a video telefony představují komfortní a zároveň bezpečné propojení mezi soukromým prostorem domů a bytů a jejich bezprostředním okolím.

Více na www.domovnitelefonyabb.cz

Klíčová slova:

Generální partner
Hlavní partneři