Architektura /

Soutěž | Pavilon Slovanské epopeje Alfonse Muchy

Central Group a hlavní město Praha vyhlašují soutěž pro studenty vysokých škol zaměření architektura a pozemní stavby na ideovou architektonicko-urbanistickou koncepci této zajímavé budovy.

Česká komora architektů , 6. 11. 2009

Jednokolová ideová anonymní architektonicko-urbanistická soutěž pro VŠ studenty oborů architektura a pozemní stavby

Vyhlašovatel: společnost Central Group a hlavní město Praha

Sekretář soutěže: Ing. arch. Zdeněk Frey, Central Group, e-mail: frey@central-group.cz , tel.: 226 221 029, 731 196 995

Účelem a posláním soutěže je nalézt zajímavou architektonicko-urbanistickou koncepci řešení stavby. Cílem je podpořit mladé architekty - studenty a nabídnout studijní architektonické téma, které je urbanisticky aktuální a zároveň vyžaduje vcítění do historického uměleckého díla. Užití autorských děl přihlášených do soutěže je určeno výhradně pro prezentační, propagační a marketingové účely vyhlašovatelů.

Porota: Řádní členové poroty: Ing. arch. Zdeněk Lukeš - předseda poroty Doc. Ing. arch. Jakub Cigler Ak. arch. David Vávra Ing. akad. arch. Václav Králíček (zástupce URM hl.m.Prahy) Filip Grygera (zástupce mediálního partnera MF Dnes a iDnes.cz)

Náhradníci poroty: Ing. arch. Boris Redčenkov Ing. arch. Jiří Hůrka

Předpokládané ceny a odměny celkem: 175 tis. Kč

Termíny: Datum vyhlášení soutěže: 6. 11. 2009 Lhůta k podání dotazů: 11. 12. 2009 Lhůta k zodpovězení dotazů: 17. 12. 2009 Datum odevzdání soutěžních návrhů: 30. 3. 2010 do 18hod. Datum schválení regulérnosti soutěže ČKA: 6. 11. 2009

Více informací: www.central-group.cz, www.prague-real-expo.cz

Klíčová slova:

Generální partner
Hlavní partneři