Foto: EARCH.cz
Novinky a názory / zprávy

Soutěž o ceny. Fotopozdrav z prázdnin (s architekturou)

Pošlete nám fotografie z prázdninových cest za architekturou. Vylosovaní výherci dostanou knihy - samozřejmě o architektuře. A vaše cesty třeba inspirují další čtenáře. Na základě podnětů od čtenářů prodlužujeme termín odevzdání do pátku 15.9.

EARCH.CZ , 18. 7. 2023

Jsme zvědaví na vaše zážitky z cest za architekturou. Pošlete nám fotografii nebo sérii fotek. Vyfoťte město, stavbu nebo sebe a stavbu. A napište nám, proč jste ji navštívili a čím vás oslovila. Může to být architektura historická či současná, v Česku nebo cizině. Rádi uveřejníme na earch.cz i celou reportáž. Těšíme se, co všechno uvidíme - aspoň na monitoru.

Posílejte během prázdnin na redakce@earch.cz a přihlašte se k odběru newsletteru - jednou za dva týdny vám pošleme výběr toho nejdůležitějšího z EARCH.CZ.

Registrace k odběru newsletteru EARCH

* povinné pole

Výherce vylosujeme v září. Máme pro ně:

  • předplatné časopisu ERA21

  • knihy z nakladatelství K-A-V-K-A:

Leonard Koren, Wabi-sabi pro umělce, designéry, básníky a filozofy

Milan Pitlach, Kniha textů /eseje o umění/

  • knihy z nakladatelství KANT:

Miroslav Masák, Tak nějak to bylo a tak nějak to je

Václav Girsa, Postižen pamětí

A tady jedno naše prázdninové foto ... Je z výletu redakce & spol. do koldomu v Litvínově od architektů Václava Hilského a Evžena Linharta z let 1948 – 1950. Tahle stavba nadchla nejdřív našeho redakčního kolegu Jana Bureše a pak i nás ostatní – svým kolektivním étosem, vybroušeným funkcionalistickým tvaroslovím a polohou - ze střechy byl výhled na Krušné hory.

Foto: Společná fotka exkurze na střeše koldomu

 

 

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři