Novinky a názory / zprávy

Beton University v online prostředí získaly znamenité ohlasy. Zhlédněte webináře z tématu Konstrukce a betony pro jejich zhotovení ještě teď!

„Vypněte si mobilní telefony, zapínají se kamery a začínáme s živým vstupem za 3… 2… 1…“ Tato věta se ozývala v pražském studiu celý květen a červen. Natáčely se zde vstupy a probíhal online stream tří webinářů 12. ročníku Beton University. Záznamy webinářů budou dostupné pouze do 31.10.2021.

Heidelberg Materials CZ, a.s. , 21. 10. 2021

1. webinář: Vodonepropustné konstrukce – BÍLÉ VANY

Webinář je zaměřen na vodonepropustné konstrukce a vhodné betony pro jejich zhotovení. Uvedeny budou také praktické informace související s navrhováním a prováděním staveb.

2. webinář: Konstrukce a ultra-vysokohodnotné betony

Webinář je zaměřen na ultra-vysokohodnotné betony pro zesilování konstrukcí. Představeny budou rovněž praktické informace související se specifikací betonu a příklady z praxe.

3. webinář: Konstrukce a betony pro zakládání staveb

Webinář je zaměřen na betonové konstrukce a vhodné betony pro speciální zakládání staveb. Budou také prezentovány praktické informace související s navrhováním a prováděním staveb včetně složení betonu v různých podmínkách.

V závěru všech webinářů je připravena společná diskuse s přednášejícími a zajímavými hosty z oboru.

Po registraci a přihlášení do svého účtu na webových stránkách Beton University máte ještě možnost ZDARMA zhlédnout všechny webináře zpětně i s možností vyplnění testu a dotazníku. Certifikát ke každému jednotlivému webináři, který po absolvování testu získáte, obsahuje bodové hodnocení v rámci akreditace v projektech celoživotního vzdělávání pro členy ČKAIT a ČKA.

Digitalizace tohoto projektu získala nečekané ohlasy. Tato skutečnost vede skupinu Českomoravský beton i nadále pokračovat s fyzickou i online formou webinářů. Potvrdilo se, že o vzdělávání v oboru stavebnictví je stále narůstající zájem, který na letošní ročník Beton University zaujalo přes 1 400 posluchačů.

Pozvánka na webináře Beton University

Webináře jsou určeny také pro vás. Podrobné informace o jednotlivých přednáškách, prezentujících a také publikace ke stažení a kontakty naleznete na stránkách www.betonuniversity.cz.

Klíčová slova:

Generální partner
Hlavní partneři