Architektura / občanské stavby

Letní dům na okraji Bratislavy pojalo Totalstudio jako kompozici třech propojených objektů

Letní dům v městské části Bratislavy Vajnory na úpatí Malých Karpat pojali slovenští architekti z ateliéru Totalstudio jako kompozici třech propojených staveb stejných proporcí a rozměrů. Zatímco ale dvě z nich představují zděné domy, poslední tvoří lehká otevřená konstrukce se zatahovatelnými reflexními závěsy, která stíní terasu u bazénu. Celý dům postrádá jakékoli chodby, do jednotlivých pokojů se vstupuje z hlavního obytného prostoru umístěného v prostřední hmotě.

Totalstudio , 28. 7. 2020

  • autor: Totalstudio *
  • publikováno: * 28. 7. 2020
  • zdroj: * Autorská zpráva

Klíčová slova:

letní dům Slovensko

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři