Novinky a názory / zprávy

Připravovaný seriál: Kavárny, kluby a restaurace

Zapojte se i vy do našeho nově chystaného podzimního seriálu toulek po výjimečných českých podnicích.

EARCH.CZ , 1. 10. 2012

Za poslední léta do branže pohostinské a kulinářské vstupuje mladá generace a dějí se změny. Vznikají designově interesantní prostory, které kombinují styly, kuchyně i nové programy. Přinášejí čerstvý vzduch, čerstvé šťávy, voňavé polévky a regionální pivo do našich měst a obohacují i náš kulturní život. Nejpůsobivější je ale fakt, že se zde cítíme příjemně, protože z takových počinů na nás dýchá radost z práce, otevřenost a nadšení všech zúčastněných tvůrců.

Jistě jste i vy v poslední době narazili na nějaký zajímavý klub, nebo jste si oblíbili novou kavárnu, u které by vás snad zajímalo, jak a kdo jí dal vzniknout. Mapujeme právě takové (nejen) architektonicky zajímavé podniky - kluby, kavárny a restaurace v našich městech. Nejsme gurmánský magazín a nebudeme popisovat, kde nám co chutnalo (ačkoliv "láska prochází žaludkem"), spíše se zaměříme na to, jaký byl příběh realizace, kdo je autorem interiéru a kdo vlastně měl odvahu se od první myšlenky odrazit a vytrvat až do příchodu prvního hosta.

Pokud vás již napadl tip na takový nevšední a vydařený podnik, neváhejte a dejte nám o něm vědět na redakce@earch.cz. Bude nám potěšením podělit se s vámi o nové a zajímavé recenze, které jistě oceníte, až budete chtít vyzkoušet opět něco nového.

Vaše redakce EARCH.CZ

 

Klíčová slova:

Generální partner
Hlavní partneři