Novinky a názory / zprávy

KVALITNÍ FIRMA na veletrhu For Arch 2011

V rámci 22. ročníku mezinárodního veletrhu For Arch 2011 byli slavnostně vyhlášení noví držitelé značky KVALITNÍ FIRMA – OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY

APC Asociace pro certifikaci a.s. , 27. 9. 2011

Ve čtvrtek 22.9.2011 v 15.00 hod. na stánku APC Asociace pro certifikaci v hale 1 A2 proběhlo slavnostní předávání certifikátů vybraným držitelům značky KVALITNÍ FIRMA – OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY.

KVALITNÍ FIRMA – OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY je certifikace firem na základě hodnocení spokojenosti zákazníků. Nezbytně nutnou podmínkou certifikace je dosažení hodnotícího kritéria do 1,5. V referenční analýze, jež je součástí procesu certifikace, předmětné firmy dosáhly velmi dobrého výsledku, splnily hodnotící kritérium, což znamená, že svoji práci odvádějí kvalitně, komunikují se svými zákazníky a v případě problémů tyto řeší ve prospěch zákazníka. Značku tedy udělují samotní zákazníci.

Značka KVALITNÍ FIRMA – OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY není nálepka, kterou si mohou firmy koupit. Je to značka, která pomáhá firmám a živnostníkům zlepšovat slabá místa a zákazníkům říká, že za své peníze dostanou odpovídající kvalitu. Tato certifikace vychází z prvotní myšlenky naší partnerské organizace The Better Business Bureau, založené v USA již v roce 1912, která byla naší hlavní inspirací při přípravě české certifikace.

Značka KVALITNÍ FIRMA – OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY garantuje důvěryhodnost, objektivní hodnocení certifikované firmy a především kvalitu poskytovaných služeb. Firmy se navíc zavázaly dodržovat etický kodex.

Foto: eArch
Na rozdíl od standardních certifikací se program nezaměřuje na vnitropodnikové procesy, ale zkoumá spokojenost zákazníků za aktuální rok v následujících oblastech:

1. Kvalita dodaných výrobků 2. Kvalita poskytovaných služeb 3. Kvalita komunikace 4. Chování pracovníků 5. Dodržování dohod 6. Řešení případných problémů

Certifikát obdrželi z rukou manažerky značky KVALITNÍ FIRMA Ing. Jany Klasové a manažera veletrhu Martina Přívětivého zástupci těchto společností:

CLINITEX CZ s.r.o., Ing. Petr Bukovski, výroba pracovních a profesních oděvů značky Snickers Dvořák - střechy s.r.o., David Dvořák, tesařství, pokrývačství a klempířství Eurosystémy group s.r.o., Lukáš kroutil, podlahové vytápění Top Heating s thermo plus účinkem G SERVIS CZ, Jiří Maňák, projekty a realizace rodinných domů LUMAT, Lumír Matyáš, energetika, voda, topení, plyn Mediterran CZ s.r.o., Ing. Pavel Suchánek, výrobce střešní krytiny NELUMBO spol. s r.o., Pavel Mert, solární systémy a solární elektrárny PARIO s.r.o., Ing. Miroslav Vízek, tesařství, pokrývačství a klempířství Rekont - Jiří Švagerka, Vladimír Janda, opravy fasád a jejich zateplení STAING s.r.o., Roman Hruška, projekce rodinných domů, dřevostaveb TERMO KOMFORT, s.r.o., Ing. Josef Slováček, prodej tepelných čerpadel WPC Czech s.r.o., Martina Kopecká, dřevo-plastový systém pro terasu, zahradu aj.

Foto: eArch

Zástupci certifikovaných firem se společně shodli na tom, že nejdůležitější jsou pro ně spokojenost zákazníka a kladné reference, které si díky certifikaci mohou zákazníci i veřejnost kdykoliv ověřit.

Více nawww.kvalitnifirma.cz.

Klíčová slova:

Generální partner
Hlavní partneři