Technologie / služby

Licence na software pro projektování a webináře zdarma. Wavin rozšiřuje nabídku bezplatných služeb

Bezplatné zapůjčení licencí Wavin TechCON, webináře, tutoriály a Wavin Academy Foto: Wavin Czechia s.r.o.

Společnost Wavin, přední světový poskytovatel plastových potrubních systémů pro obytné, kancelářské, komerční a průmyslové objekty, oznámila rozšíření své podpory pro projektanty a architekty.

Wavin Czechia s.r.o. , 14. 2. 2024 / Advertorial

Nové iniciativy zahrnují inovativní nástroje, odborné školení a zvýšenou dostupnost odborných konzultací s cílem podpořit profesionály v oblasti infrastrukturního plánování. V loňském roce firma v České republice nabídla projektantům TZB i bezplatné zapůjčení licence pro softwarový nástroj Wavin TechCON, klíčový prvek pro efektivní plánování a design potrubních systémů.

Bezplatné zapůjčení licencí Wavin TechCON i letos

Wavin TechCON 10 přináší komplexní řešení pro profesionální návrhy v oblasti technických zařízení budov (TZB), jako jsou vnitřní rozvody vody, kanalizace či topení. Hlavní funkce programu zahrnují tvorbu návrhů ve 2D a 3D prostoru a to včetně souvisejících výpočtů a projektové dokumentace. Velkou výhodou je pak spolupráce s CAD programy, automatické generování rozvinutých řezů a velmi jednoduché provádění změn včetně okamžité aktualizace výpočtu v rámci projektu. Wavin TechCON také může pomoci projektantům s převodem konkrétní navržené instalace do BIM (Building Information Modeling) modelu a BIM prostředí. Slouží k tomu nástroje na tvorbu ifc souboru, který představuje obecný datový i grafický formát pro sdílení dat v rámci BIM procesu.  

V loňském roce projevilo o softwarový nástroj Wavin TechCON 50 projektantů TZB, kteří měli možnost si licence bezplatně zapůjčit. K dispozici mají projektanti také knihovnu produktů Wavin včetně její pravidelné aktualizace. Pro snadné ovládání jsou k dispozici výuková videa a také techničtí poradci.

Foto: Wavin TechCON 10 přináší komplexní řešení pro profesionální návrhy v oblasti technických zařízení budov (TZB), jako jsou vnitřní rozvody vody, kanalizace či topení.

Webináře, tutoriály a Wavin Academy

S rostoucím trendem digitální komunikace se společnost Wavin posouvá také směrem k moderním formám vzdělávání a technické podpory. Vedle tradičních školení se stále více prosazují „dálková on-line“ školení a prezentace přes internet, což otevírá nové možnosti pro efektivní vzdělávání a technickou pomoc.

Už deset let funguje také školicí centrum Wavin Academy v Rudči u Kostelce nad Labem. Na ploše 250 m2 mají návštěvníci možnost zhlédnout statické a dynamické instalace všech produktů, které společnost Wavin na českém trhu nabízí. Během prakticky zaměřených seminářů mají zákazníci jedinečnou možnost si vyzkoušet svařování potrubí systému Wavin. K dispozici je i praktická výuka polyfuzního svařování velkých průměrů až do rozměru 125 milimetrů a svařování pomocí elektrotvarovek za využití elektrosvářeček. Účastníci z oblasti investic, projektování, stavebních firem, velkoobchodů, samospráv nebo studentů zde získávají osobní zkušenost s funkcí systémů Wavin a komplexní představu o kvalitě a přidané hodnotě každého výrobku.

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři