Technologie / produkty

Opěrné zídky, ploty i schodiště. Variabilní plotový systém pro úpravy zahrad

Pokud jste někdy prováděli úpravy okolí domu a zahrady, pravděpodobně jste řešili také zpracování plotů, schodišť nebo opěrných zdí. Na zahradách trávíme mnoho času, a proto se vyplatí všem těmto zásahům věnovat dostatečnou pozornost. Největší český výrobce betonových a stavebních prvků BEST nabízí populární plotový systém BEST-STONE se štípanou úpravou povrchu, který díky své variabilitě a množství prvků umožňuje celkové sjednocení zahrady.

BEST, a. s. , 9. 5. 2018

V současnosti věnujeme čím dál větší pozornost venkovním prostorům. Tento trend můžeme pozorovat jak na stále častějších proměnách veřejných prostranství našich měst a obcí, tak i u zájmu lidí o jejich vlastní okolí. Při zařizování bydlení už zkrátka lidé nehledí jen na vnitřní prostory, ale snaží se vytvořit také příjemné venkovní prostředí.

Uživatelsky příjemná a vizuálně atraktivní zahrada ovšem vyžaduje mnoho zásahů. Řeší se oplocení pozemku, překonávání výškových rozdílů pomocí nízkých opěrných zdí a zídek, ale také snadné a bezpečné cesty a schodiště. Nad všemi úpravami se ovšem vyplácí přemýšlet komplexně, abychom dosáhli celkového sjednocení.

Foto: EARCH

Všechny výše zmíněné zásahy můžete vyřešit pomocí nového systému BEST-STONE, který nabízí soustavu 13 různě velkých kamenů pro stavbu nízkých zídek (opěrných i volně stojících). Ty pak lze doplnit i dalšími schodišťovými prvky a palisádami se stejnou povrchovou úpravou, takže dohromady vytvoří jeden celek.

Společnost BEST nabízí systém ve 2 barevných provedeních: v pískovém a šedém odstínu. Díky úpravě povrchů umožňují prvky navíc realizaci oboustranně pohledových zídek. Systém BEST-STONE zaznamenal veliký úspěch na letošní mezinárodní výstavě FOR GARDEN, kde získal ocenění GRAND PRIX za nejlepší výrobek.

Foto: EARCH

  • autor: BEST, a. s. *
  • publikováno: * 9. 5. 2018
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Klíčová slova:

plotový systém BEST zahrada

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři