Architektura /

Sada přístrojů pro rehabilitaci a fyzioterapii cu.re | Set of device cu.re

Sada tří přístrojů, která vznikla jako koncept alternativního pojetí současné produkce plzeňské firmy Embitron, zahrnuje přístroj pro vakuově-kompresní terapii, pneumatickou tlakovou terapii také známou jako lymfodrenáž a přístroj pro distanční elektroléčbu.

Design Cabinet CZ , 8. 10. 2010

 Přístroje jsou určené pro každodenní náročný provoz v soukromých ordinacích, na rehabilitačních odděleních zdravotnických zařízení i pro využití v lázních a kosmetických salónech. Stavebnicové uspořádání vycházející z jednoduchých elementárních tvarů respektuje omezené výrobní možnosti malé firmy, zároveň však umožňuje kombinovat součásti a doplňky a nabízí flexibilitu využití některých funkčích prvků na stavitelných pojízdných stojanech nebo bez nich. Druhým zásadním pilířem návrhu je ucelená koncepce úložných prostor zahrnující policový systém, úložné boxy a závěsný držák na desinfekční prostředky.

Soutěžní návrh "Sada přístrojů pro rehabilitaci a fyzioterapii cu.re | Set of device cu.re" bojuje v soutěži "Národní cena za studentský design" o "Cenu veřejnosti" pod ID 22204510.

Hlasováním potrzujete, že souhlasíte s Podmínkami  hlasování.

<<< zpět na seznam projektů

Foto: eArch

Foto: eArch

Foto: eArch

Foto: eArch

Foto: eArch

<<< zpět na seznam projektů

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři