design /

Galerie Hard "de" Core představuje nejnovější projekt "Mobile Cube"

Mladá designová galerie „Hard de Core“ sídlící na Senovážném náměstí, nyní přichází se svou mobilní galerií ´Mobile Cube´. Projekt slavil úspěch na Designbloku a nyní se chystá zúčastnit dalšího designového festivalu, tentokrát však na DMY v Berlíně.

Hard "de" Core , 6. 4. 2011

Jak Hard de Core, tak i Mobile Cube se převážně zaměřují na to, jak ukázat mladý český i zahraniční design širšímu publiku a dostat jej tak do většího podvědomí lidí.

Mobile Cube zastupuje jednotlivé mladé designéry a umožňuje jim tak vystavovat jejich originální kolekce, které vytvořili speciálně pro tento projekt. Hlavní myšlenkou je, jak poukázat na český design zábavnou formou - její atraktivní interiér a originální produkty nalákají mnoho zákazníků nebo také návštěvníci mohou ocenit a vychutnat si detaily výbků využitím kukátek, které jsou vestavěny po celém obvodu kostky.

Všechny vystavované produkty jsou doprovázeny hlavičkou obsahující informace o daném návrháři a jejich designových konceptech, čímž se Mobile Cube snaží působit jako byť miniaturní, ale právoplatná galerie.

Vystavující designéři :

Šperky: Markéta Richterová, Lucie Houdková, Klára Šípková, Kateřina Řezáčová, Michaela Gorcová, Zdenka Imreczeová, Veronika Černá, Zuzana Kynčlová, Karla Olšáková, 2D3D, Jara design, Pavla Vachunová ….

Keramika: Roman Šedina, Lenka malíská, Šárka Bulčíková, Miloš němec, …. Design + doplňky : Henry Wielgus, Black Box, Monsterra, Cave canem, Josefína Bakošová, Andrea Tachezy, Helena Heinz ...

Klíčová slova:

Generální partner
Hlavní partneři