Novinky a názory / zprávy

Nenechte si ujít 2. ročník konference Real Estate Market: udržitelná výstavba jako investiční příležitost 20. 3. 2024

Udržitelná výstavba dřevěných bytových domů, ale i administrativních a veřejných budov představuje dobrou investiční příležitost. Foto: remspace

Mění se pravidla hry! V České republice lze nyní nově stavět budovy ze dřeva až do výšky 22,5 metrů. Už 20. 3. 2024 pro Vás komunikační platforma remspace připravila 2. ročník konference Real Estate Market: udržitelná výstavba jako investiční příležitost, kde se dozvíte, jestli, kdy a jakých udržitelných dřevěných bytových domů, ale i administrativních a veřejných budov ze dřeva, se konečně dočkáme i u nás, jaké jsou investiční příležitosti a financování pro udržitelný rozvoj a jakou roli hrají moderní technologie.

remspace , 14. 3. 2024 / Advertorial

Greenwashing se nevyhýbá ani sektoru budov. Co brání využívání inovativních postupů, materiálů a technologií k dosažení bezemisních budov a co naopak pomůže k akceleraci inovací při realizacích? Jaké jsou strategie a postupy, které mohou přispět k snížení emisí CO₂ v oblasti vystavěného prostředí a jakou roli hrají při dekarbonizaci renovace? Jsou města a obce připraveny podpořit uhlíkovou neutralitu ve spolupráci s developery?

Dekarbonizace sektoru budov je klíčovým bodem k naplnění evropského cíle, být prvním uhlíkově neutrálním kontinentem světa. Jak je Česká republika připravena přispět k tomuto cíli?

Nenechte si ujít nabitý program, tři diskusní panely, zajímavé hosty a networking. Nepropásněte limitovanou nabídku 2+1 ZDARMA a pořiďte si vstupenky za zvýhodněnou cenu. Celá akce bude v reálném čase překládána do angličtiny! Program a přihlášky najdete na webu remspace

Foto: 20. března 2024 se uskuteční 2. ročník konference Real Estate Market. Hlavním tématem bude udržitelná výstavba dřevostaveb.

Exkluzivním partnerem remspace je: Penta Real Estate s.r.o.

Exkluzivním partnerem konference Real Estate Market: udržitelná výstavba jako investiční příležitost je: Centrum pasivního domu

Hlavními partnery jsou: bnt attorneys in CEE, Česká spořitelna, a.s. a MS architekti s.r.o.

Partnery jsou: CrestylČSOB, J&T REAL ESTATE CZ, a.s.KOMA MODULAR s. r. o.LEXXUS NORTONprodesi/domesiRD Rýmařov s. r. o.Svoboda & Williams s.r.o.Wearrecho a Wienerberger.

Hlavním mediálním partnerem je: CzechCrunch

Mediálními partnery jsou: ASBEARCH a newstream

  • autor: remspace *
  • publikováno: * 14. 3. 2024
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři