Novinky a názory / zprávy

Zveme Vás na konferenci Real Estate Market Autumn

Remspace zve na 22. ročník konference Real Estate Market Autumn, který se uskuteční 8. 11. 2023 ve Spojce Karlín Foto: remspace

V rámci už 22. ročníku konference Real Estate Market Autumn 8. 11. 2023 ve Spojce Karlín budeme s předními českými odborníky na real estate, development, investice a územní plánovaní diskutovat o aktuální situaci a vývoji na realitním trhu, strategickém rozvoji měst a o změnách, které přináší nový stavební zákon.

remspace , 7. 11. 2023 / Advertorial

Diskutovat budeme také o atraktivních investičních příležitostech, úspěšných vizích a strategiích, které ovlivňují český realitní trh. Těšit se můžete na nabitý program, tři diskusní panely, zajímavé hosty, inspirativní diskusi s lídry českého byznysu a networking. Celá konference bude v reálném čase překládána do angličtiny. Kompletní program a vstupenky naleznete na webu konference, nezapomeňte využít akce 2+1 zdarma a pořiďte si vstupenky za zvýhodněnou cenu.

Přijďte, těšíme se na Vás už 8. 11. 2023 ve Spojce Karlín, remspace.

 

Hlavní partneři konference jsou: bnt attorneys in CEE, Česká spořitelna, a.s.DeloitteMS architekti s.r.o. a Penta Real Estate s.r.o.

Partneři konference jsou: ČSOB, a.s., Ewing s.r.o.Grinity s.r.o.Home Real Estate s.r.o.J&T REAL ESTATE CZ, a.s.LEXXUS NORTONInvestiční skupina NatlandPASSERINVEST GROUP, a.s.,Prochazka & Partners, s.r.o.Savills CZSkanska Residential a.s.Svoboda & Williams s.r.o. a Wearrecho.

Hlavní mediální partner: CzechCrunch

Mediální partneři: ASBEARCHnewstream

  • autor: remspace *
  • publikováno: * 7. 11. 2023
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři