Novinky a názory / názory a komentáře

Urgence e-média e-ARCHITEKT

Dne 2.12. 2002 napsala Eva Dvořáková: Vážení, níže Vám posílám svůj minipříspěvek, na který jsem nedostala z e-ARCHITEKTA vůbec dodnes odpověď!! Proto využívám této rubriky, abych se s dovolením připomněla - věřím, že šlo najisto o nedopatření ... jinak by diskuze ztrácela důvod. A kam se mám tedy připomenout jinam? A taky bych ráda rozuměla systematice el. médií, hlavně ve vztahu k zavedeným nebo běžným vůbec odborným časopisům, protože tu sice vidím často reklamu na ERA 21, ale kde jsou informace o FÓRUMu architektury a stavitelství? Nebo o PROJEKTu? Nebo o Zlatém řezu? O ARCHITKEKTu už jsem psala. Ale i takový Z. Lukeš na Neviditelném psu... Takže co Vy na to? >>>

EARCH.CZ , 5. 12. 2002

Ne, že bych Vám s tím chtěla pomoci, ale když vidím e-Prstenec, říkám si, co kdybyste si jednotlivé revue kupříkladu rozebrali? Ale taky se hned ptám: proč do odborného média cpete politiku? (Zeman, David). Občas jsem zkusila příspěvek do našeho místního plátku, takže jsem načichla novinařinou, tak mi promiňte, že Vám sem fušuju. Budu se těšit, že tu najdu (nebo v Salonu) Vaši reakci. Těším se a držím palce. Vaše Eva Dvořáková.

Foto: eArch
24.11. 2002 Co je co (Eva Dvořáková)Mám z toho v počítači čili v hlavě guláš - hlavně z pohledu nové čtenářky časopisu Architekt. Je e-ARCHITEKT nebo jak píšete eARCHITEKT součást časopisu ARCHITEKT - v elektronické podobě? Když je, proč není na těchto stránkách recenzována knížečka Domy O1 doopravdy, jak co do formy, tak co do obsahu, protože poznámky o CD mi přijdou trochu příliš poznámkovité? Ale osobně se domnívám, že e-ARCHITEKT nedělá doopravdy redakce časopis Architekt, aspoň jsem o tom nic v časopise nečetla, jenže pak zase, proč je název nebo logo stejné nebo tak podobné, že se zpočátku člověk plete? Může to být schválnost druhé strany? Asi ne, ale stejně z toho mám guláš.Připravujeme zveřejnění odpovědí na dotazy naší čtenářky Evy Dvořákové, které položila redakci časopisu e-ARCHITEKT. Pokud má ještě někdo z našich čtenářů dotaz zaměřený na fungování a činnost vašeho našeho časopisu, nechť se obrátí, nejlépe e-mailem na redakci časopisu:redakce [at] e-architekt.cz"> redakce@e-architekt.czPřípadně vložte diskuzní příspěvek k tomuto článku.

Klíčová slova:

EARCH 1.0

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři