Novinky a názory / zprávy

Všichni milovníci kvalitního nábytku míří na veletrh FOR INTERIOR

Již ve čtvrtek 4. 10. 2018 začíná podzimní veletrh FOR INTERIOR. Letňanský veletržní areál PVA EXPO PRAHA bude žít nábytkem, interiéry a bytovými doplňky od více než tří stovek domácích i zahraničních firem. Nepůjde „jen“ o klasický veletrh, letos organizátoři připravili nabitý doprovodný program pro celou rodinu včetně soutěže s TV bydlení o kuchyň v hodnotě 100 021 Kč vč. DPH.

EARCH.CZ , 24. 9. 2018

Mezinárodní veletrh FOR INTERIOR, již tradičně na podzim přináší ideální příležitost, jak získat jedinečný přehled o novinkách a trendech pro interiéry a bydlení, vyzkoušet si osobně vystavené kusy nábytku nebo získat zajímavou výstavní slevu. Najdete zde jak známé firmy - např. Jelínek, Hastens, Hanák, Jech a desítky dalších, tak i nováčky, například Officity, Woodlife Concept, Saffron atd. Těšit se můžete také na jedinečnou „levitující“ postel –od švédské firmy Carpe Diem pro opravdové milovníky IT technologií. Navštivte stánek firmy Rosendahl, kde můžete využít možnost si tuto absolutní novinku vyzkoušet.

O rozruch se jistě postará celoevropsky oceňovaný umělec Joe Muczka jr., který se ukáže v rámci MUCZKA HALL. Zjistěte, jak lze nevšedním způsobem propojit umění s nejrůznějšími produkty a službami. Těšit se tak můžete nejen na jeho obrazy, ale i originální produkty s jeho designem, jako je čokoláda, pivo, káva či víno. K vidění budou samozřejmě i interiérové doplňky a živé vystoupení samotného umělce.

Další zajímavostí bude připravovaná ZÓNA KVALITNÍHO SPÁNKU, část veletrhu věnovaná všemu, co souvisí se spaním. Nenechte si ujít zajímavé přednášky a workshopy s odborníky na zdravé a kvalitní spaní (Karel Vágner z firmy Hastens, František Hlaváč z firmy Magniflex), kde se dozvíte, jak správně spát, jak moc je důležitý výběr správné matrace a co vše působí na naše smysly během noci.

Pro „akční“ návštěvníky je zase připravena sekce věnovaná VINTAGE STYLU, recyklovanému či renovovanému nábytku. Zde si pod dohledem zkušených designérů sami vyzkoušejí nebo nechají poradit, jak se dělá parádní kousek pro interiér ze starých židlí a nábytku. Pro ty z vás, co o takovém interiéru přemýšlíte, to bude jistě cenná zkušenost i inspirace.

Nedílnou součástí je i souběžně probíhající veletrh FOR GASTRO & HOTEL, který je určen jak pro odbornou, tak laickou veřejnost se zaměřením na vybavení a provoz hotelů, restaurací či kaváren.

Po celou dobu konání veletrhu budou v rámci doprovodného programu probíhat další kreativní workshopy, přednášky a atraktivní soutěže o zajímavé ceny, jako např. soutěž s TV bydlení o kuchyň v hodnotě 100 021 Kč včetně DPH.

www.forinterior.cz

  • autor: EARCH.CZ *
  • publikováno: * 24. 9. 2018
  • zdroj: * Tisková zpráva

Klíčová slova:

FOR INTERIOR veletrh design nábytek

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři