Technologie / produkty

Výrobková řada Fashion Line Relax společnosti KOMA MODULAR získala ocenění Red Dot Design Award 2021

Fashion Line je nová produktová řada prefabrikovaných modulů, ze kterých si můžete sestavit svůj vysněný objekt pro rekreaci, podnikání či bydlení. Projekt vznikl spojením sil společnosti KOMA MODULAR a designérky Adély Bačové, a to z potřeby posunout modularitu na další úroveň. Vývoj této výrobkové řady začal v roce 2018, v roce 2020 byla uvedena na trh řada pro rekreaci Fashion Line Relax, nyní se dokončují první prototypy pro podnikání – řada Fashion Line Office.

KOMA MODULAR s. r. o. , 21. 4. 2021

Fashion Line Relax byla představena na podzim roku 2020 na pražském Designbloku. Od začátku roku 2021 jsou spuštěné rezervace a dodávky prvních modulů jsou plánované na léto tohoto roku. Osobně si můžete prohlédnout model Triple ve Vizovicích a Single na pražské pobočce KOMA Rent. Podrobnosti o designových modulech na míru se dočtete zde.

V soutěži Red Dot Design Award získala designová modulární řada ocenění v kategorii Produktový design. Cena je udělována odbornou porotou složenou ze světoznámých designérů v německém městě Essen. Od roku 1955 mohou designéři i výrobci přihlašovat produkty či jejich koncepty a soupeřit o nejlepší designérské počiny. Soutěže se každoročně účastní tisíce produktů z celého světa.

Klíčová slova:

KOMA Modular

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři