Události /

14. virtuální VÝTAHÁŘSKÝ VELETRH 2015

Výtahy Server, český národní internetový server pro obor výtahy a zdvihací zařízení, vás zve na již 14. virtuální VÝTAHÁŘSKÝ VELETRH, který se koná na internetové adrese www.vytahy-veletrh.cz od 1.4. do 30.4. 2015.

EARCH.CZ , 1. 4. 2015

Na této zcela mimořádné akci, probíhající pouze na internetu, se i v letošním roce můžete velice jednoduše seznámit s novinkami i stávajícím výrobním programem předních českých i zahraničních společností působících v oboru VÝTAHY a ZDVIHACÍ ZAŘÍZENÍ v České republice.

Jako návštěvník virtuálního veletrhu jistě oceníte využití internetu k soustředění přehledných a vyčerpávajících informací o novinkách v oboru výtahy na jednom jediném místě. Obrovskou výhodou je jistě to, že nemusíte nikam cestovat a procházet rozsáhlými prostory skutečných výstavišť. Postačí jen jedním kliknutím navštívit virtuální stánek vybrané firmy přímo na monitoru svého počítače.

Virtuální výtahářský veletrh má letos zcela nový design s velice jednoduchým a intuitivním ovládáním. V každém ze stánků vám nabídne pár slov o firmě, seznam vystavovaných položek a představí osobu virtuálního průvodce, zaměstnance vystavující firmy. Spolu s ním, nebo sami si pak můžete snadno prohlédnout veškeré vystavované položky.

Součástí virtuálního výtahářského veletrhu je samozřejmě i info stánek pořadatele, ve kterém naleznete odpovědi na své dotazy či upřesnění postupu vyhledávání ve veletržním prostoru. K dispozici je samozřejmě i telefonní informační linka veletrhu.

Pořadatel veletrhu VÝTAHY SERVER i generální partneři veletrhu, firmy KONE, SCHINDLER, VELSA, GMV MARTINI, COMMING, GARAVENTA LIFT a ULTRA EVER DRY se těší na vaši návštěvu na této události roku v oboru výtahy a zdvihací zařízení.

14. VIRTUÁLNÍ VÝTAHÁŘSKÝ VELETRH 2015 naleznete na internetové adrese www.vytahy-veletrh.cz od 1.4. do 30.4. 2015.

Klíčová slova:

veletrh

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři