Události / architektonické soutěže

Soutěž o produkty z instalace Café Lípa na Designbloku´14

Chcete mít doma židli nebo svítidlo z instalace Maxima Velčovského, kterou jste mohli vidět na letošním Designbloku? Tak soutěžte s Vitrou.

EARCH.CZ , 6. 11. 2014

Jednou z nejzajímavějších instalací letošního Designbloku byla bezpochyby instalace Maxima Velčovského vetknutá přímo do koruny košatého stromu na dvoře Superstudia Hra v Mikulandské ulici. Kavárna Café Lípa sloužila po dobu Designbloku jako příjemné odpočinkové místo pro všechny, kteří potřebovali načerpat síly na další výpravu za designem nebo chtěli nerušeně posedět na kávě a domácí limonádě. Ačkoliv je letošní Designblok již minulostí, ti, kdo si užili posezení v koruně stoleté lípy mají nyní možnost odnést si kousek stromové kavárny Café Lípa rovnou domů.

Značka ikonického nábytku Vitra, která instalaci připravila, se rozhodla najít využití pro použité židle a svítidla a na své facebookové stránce spustila soutěž o produkty, které byli k vidění v Café Lípa. Vítěz soutěže získá zdarma jím vybranou židli či svítidlo značky Vitra nebo Artek a každý soutěžící si bude moci svůj oblíbený produkt pořídit za poloviční cenu.

Instalaci Café Lípa bylo možné navštívit během Designbloku, největší přehlídky designu a módy ve střední Evropě. V letošním roce se odehrála 6. – 12. října 2014. a přilákala rekordních 56 700 návštěvníků, kteří měli možnost zhlédnout výstavy v pěti budovách Designbloku a desítkách dalších míst v centru Prahy.

Jakým způsobem se můžete soutěže zúčastnit se dozvíte zde. Soutěž trvá do 13.11.

  • autor: EARCH.CZ *
  • publikováno: * 6. 11. 2014
  • zdroj: * Tisková zpráva

Klíčová slova:

Vitra Designblok

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři