Rekonstrukce domu v Chaamu

Pátek, 25. Únor 2011 - 1:00
| Napsal:

I uprostřed venkovského stavení může být umístěna moderní skleněná dostavba v podobě jednoduché průhledné kostky.

Fotoalbum: 
Katalogový list: 
Autor Jeroen Wouters
Světadíl Evropa
Země Nizozemí
Město Chaam
Suma 50 000.00
Měna EUR
Datum projektu 2002
Datum realizace 2004
Zastavěná plocha 4.00m2

Dům pro mladou rodinu se rozšířil o prosklenný obytný prostor, který je k domu předsazen. Velkoformátové okna v ocelové konstrukci tvoří průhledný kvádr, který přízemí i první patro sjednotil a rozjasnil denním světlem. Dům se otevřel do zahrady, schodiště se přesunulo k boční stěně a interiér se tak opticky zvětšil a vyčistil. Hlavní vchodové dveře jsou v celé šiři od podlahy až ke stropu, takže nenarušují kompatibitu sklaněného kvádru přístavby.

Klient rodina de Jong
Začátek projektu 2002
Dokončení projektu 2004
Cena konstrukce € 50.000,- bez DPH
Přístavba 4 m2
Vlastnictví soukromé
Architekt Jeroen Wouters

Barevný svět architektury.