Technologie /

Pozvánka na BIM konferenci do Mnichova

Již za tři týdny ve dnech 28. a 29. listopadu 2017 se sejdou přední odborníci z oblasti stavebnictví v Mnichově, aby si navzájem vyměnili zkušenosti z oblasti digitalizace ve stavebnictví. Letos organizátoři očekávají, že BIM World v Mnichově přiláká přes 3.000 návštěvníků z více než 30 zemí.

Petr Vaněk , 9. 11. 2017

BIM World Munich 2017: Konference, výstava, workshopy...

Program dvoudenní akce tvoří především hlavní konference v angličtině s více než 60 řečníky a výstava, kde se představí více než 100 vystavovatelů, doplněná o dalších 10 workshopů. Druhý ročník BIM World v Mnichově se tak bezesporu může pyšnit titulem největší veletrh zaměřený na BIM a další inovativní technologie a trendy ve stavebnictví. Kromě metody BIM se tu představí další průlomové technologie, které mají být klíčové na cestě k digitalizaci stavebnictví.

BIM World v Mnichově je ideální platformou pro mezinárodní výměnu zkušeností s celou řadou zúčastněných odborníků, kteří se rekrutují z celého řetězce účastníků stavebního procesu účastnících se různých fází životního cyklu stavby.

Pro členy Odborné rady pro BIM sleva na vstup ve výši 10%

Pokud jste členy Odborné rady pro BIM, máte možnost při zakoupení jakékoliv vstupenky získat slevu ve výši 10% z ceny vstupného. Při registraci stačí v úvodu registrace zadat promo kód: „czBIM

Více podrobností o programu a možnost se registrovat na mnichovský BIM World 2017 naleznete na webu organizátora: https://www.bim-world.de/

Klíčová slova:

BIM konference

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři