Architektura /

Bienále v Benátkách v roce 2010

VÝZVA - k předkládání návrhů na projekt, jenž bude představen v rámci 12. mezinárodní výstavy architektury v pavilonu České republiky a Slovenské republiky v Benátkách na podzim roku 2010.

Česká komora architektů , 2. 11. 2009

Národní galerie v Praze vyzývá k předkládání návrhů na projekt, jenž bude představen v rámci 12. mezinárodní výstavy architektury v pavilonu České republiky a Slovenské republiky v Benátkách na podzim roku 2010.

Téma expozice v národním pavilonu je ponecháno zcela volně k rozhodnutí účastníků výběrového řízení. Cílem výstavy je představit současnou českou architekturu způsobem odpovídajícím mezinárodnímu kontextu benátského areálu.

Podmínky jsou k dispozici na adrese: Národní galerie v Praze, Veletržní palác, Dukelských hrdinů 47, sekretariát Sbírky moderního a současného umění, info.smsu@ngprague.cz 

Dotazy a informace na adrese: arch.smsu@ngprague.cz

Uzávěrka přihlášek: 4. 12. do 12:00 Místo přihlášek: Národní galerie v Praze, Veletržní palác, Dukelských hrdinů 47, sekretariát Sbírky moderního a současného umění (rozhodující není datum poštovního razítka, ale hodina doručení)

Hodnotitelská a výběrová komise zasedne a rozhodne dne 8. 12. 2009

Klíčová slova:

Generální partner
Hlavní partneři