design / Ostatní

Vchodový systém LIBERTY. Řeší schránku, uložení popelnice nebo branku

Precizní vchodový systém LIBERTY s nápaditým designem zachová u domu důležité funkce s elegancí sobě vlastní. Foto: JAP FUTURE

V prostoru kolem domu je zapotřebí umístit různé prvky, které s užíváním domu velice úzce souvisejí. Kromě dlažby a vegetace jde o množství nutných, relativně velkých prvků, které zde mají své místo, namátkou je to branka, rozvaděč nebo uložení popelnice. Majitel nemovitosti tak stojí před problémem, jak spojit tyto zdánlivě neslučitelné funkce?

JAP FUTURE s.r.o. , 22. 1. 2024 / Advertorial

Pokud majitelé domu nechtějí, aby předprostor domu nezůstal bez konceptu, nemělo by se jeho ztvárnění řešit ad hoc. Náš tip, jak se chybě vyvarovat, je novinkou na trhu – vchodový systém LIBERTY od firmy JAP FUTURE, který díky své komplexnosti umí nabídnout originální propojení všech důležitých funkcí spojených s užíváním domu. Takto ucelený systém nikdo jiný v Evropě nenabízí, takže je to unikum.

Vchodový systém LIBERTY vyniká pestrou variabilitou a jeho deset modulů – CLEANNY, PACK/MESSENGER, RINGIE, FULL, SHIELD, ROOFY, GATIE, ENERGY, SIGNIE a LABEL je k dostání v různých rozměrech a barevném provedení. Obrovskou pozornost si zaslouží box na ukládání balíků, v provedení PACK/MESSENGER nebo FULL, který lze používat i bez přítomnosti majitele nemovitosti. Dodávková služba obdrží číslo kódu pro otevření boxu a dodávaný balík do něj uloží. Majitel tak nemusí asistovat při předávání zásilky.

Foto: Modul, který umí ušetřit váš čas je FULL – box na ukládání balíků. Nevadí, že nejste doma, stačí dát doručovací firmě kód a o víc se nemusíte starat. Modul disponuje poštovní schránkou, číslem popisným a přípravou na zvonek a vchodovou skrytou kameru.

Firma JAP FUTURE sází při výrobě všech svých výrobků na špičkovou kvalitu a nápaditý design. Ani vchodový systém LIBERTY není výjimkou, jak potvrzují i slova jednatele JAP FUTURE Petra Paksiho, který popisuje materiálové provedení: „Po detailních testech jsme pro LIBERTY zvolili 3mm hliníkový plech, který je pro venkovní použití optimální. Navíc zařazení povrchové úpravy pasivace titanem před komaxitem dělá z výrobku opravdového vytrvalce, z kterého se zákazník může těšit dlouhá léta.“

Foto: Modul ROOFY obsahuje různé komponenty – číslo popisné, poštovní schránku a přípravu na zvonek. Je doplněn stříškou, takže jeho umístění je možné pouze u domu, poskytuje tak i ochranu před nevlídným počasím.

Jednotlivé moduly vchodového systému LIBERTY jsou v jednotném designovém provedení. Využít je lze nezávisle na sobě nebo libovolně kombinovat podle individuálních potřeb dané stavby. Začlenění do prostoru je také volitelné, moduly mohou být umístěny solitérně a také jako součást oplocení. „Systém LIBERTY určitě uspokojí i ty nejnáročnější klienty,“ říká jednatel společnosti Petr Paksi a dodává: „Vchodový systém LIBERTY se pyšní oceněním Grand Prix za nejlepší výrobek, které získal na veletrhu For Arch, a to považuji za opravdový úspěch!“

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři