design / Interiérový design

Zábradlí JAP FUTURE. Minimalistický design a maximální bezpečnost

JAP FUTURE představuje nové maximálně bezpečné zábradlí s minimalistickým designem, které se hodí do interiéru i exteriéru Foto: JAP FUTURE

Na zábradlí je důležitá bezpečnost, kterou poskytuje. Současně se ale může stát i estetickým prvkem interiéru nebo exteriéru. Základní konstrukce a materiálové provedení zábradlí od JAP FUTURE aktuálně koresponduje s nadčasovým a vyhledávaným minimalismem.

JAP FUTURE s.r.o. , 21. 11. 2023 / Advertorial

Minimalistickému modernímu pojetí interiéru vycházejí vstříc zábradlí, která nijak neslevují z bezpečnostního hlediska, ale není na nich nic nadbytečného. „Prostá, nadčasová, jednoduchá konstrukce, která přirozeně splývá s ostatními interiérovými prvky ve stejném duchu, má dnes zelenou. Je to požadavek bytových architektů a designérů, kterému se snažíme přizpůsobit,“ vysvětluje Petr Paksi, jednatel firmy JAP FUTURE.

Zábradlí v interiéru, ale i v exteriéru, může mít různé materiálové provedení. Vedle toho klasického ve dřevě nebo kovu je zajímavou volbou skleněná varianta zábradlí. Hojně se využívá zejména kvůli životnosti a snadné údržbě nerezová ocel. „Ne, že by se dnes od těchto materiálu masivně ustupovalo, ale do popředí se dere klasická ocel,“ říká Petr Paksi a pokračuje: „Zaznamenáváme nárůst poptávky u zábradlí, jehož základní konstrukce je tvořena ocelovým rámem s různými druhy výplně. Jsou to modely BLADE, SAME, FANTASY a ZIG ZAG. Nabízíme je v různých barevných odstínech, ale nejčastěji si zákazníci vybírají finální lakování v černé barvě.“

Foto: Zábradlí SAME – výplň ocelového rámu je vytvořena z ploché vodorovné pásoviny

Česká firma JAP FUTURE je výrobce zábradlí s dlouhou tradicí. Zákazník se tak může spolehnout na kvalitu, odbornost, důmyslné technické a designové provedení a také na celkový servis od zaměření zábradlí, jeho vizualizaci, až po jeho profesionální montáž. V případě certifikované montáže výrobce prodlužuje záruku až na pět let.

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři