Technologie / produkty

Vchodový systém LIBERTY – evropské unikum

Vchodový systém LIBERTY JAP FUTURE Foto: JAP FUTURE

Představujeme jednotlivé prvky unikátního vchodového systému JAP LIBERTY. Variabilní moduly v jednotném designovém provedení vyřeší poštovní schránku, zvonek, skrytou vchodovou kameru, branku, kryt na popelnice, box na ukládání balíků a mnoho dalšího.

JAP FUTURE s.r.o. , 31. 8. 2022 / Advertorial

Každý nový úspěšný produkt v sobě má mít kus geniality… Může se o tom určitě diskutovat, ale pokud by ji neměl, tak proč vlastně vznikl? Thomas Alva Edison, známý fyzik a vynálezce, pronesl: „Genialita je 1 % inspirace a 99 % potu.“ Bereme-li genialitu optikou tohoto citátu, pak představení NOVINKY – vchodového systému LIBERTY od české firmy JAP FUTURE – může proběhnout bez sebemenšího uzardění.

Foto: ENERGY - kryt na elektrický rozvaděč, GATIE - branka, RINGIE - zvonek, schránka, CLEANNY - kryt na popelnice

Ambicí unikátního vchodového systému LIBERTY, a to i v celoevropském měřítku, je vstřícnost k požadavkům architektů. Toto komplexní řešení spojuje hned několik funkcí spjatých s užíváním domu. Vyzdvihnout zaslouží box na ukládání balíků bez přítomnosti majitele nemovitosti. Řeší ale také poštovní schránku, zvonek, vchodovou skrytou kameru, branku, kryt na popelnice, na elektrický nebo plynový rozvaděč a číslo popisné.

Foto: ENERGY - kryt na elektrický rozvaděč, FULL - box na ukládání balíků, zvonek, schránka, kamera

Vchodový systém LIBERTY vyniká bezbřehou variabilitou a přizpůsobivostí v mnoha ohledech. Obsahuje celkem deset modulů CLEANNY, PACK, RINGIE, FULL, SHIELD, ROOFY, GATIE, ENERGY, SIGNIE a LABEL. Všechny jsou v jednotném designovém provedení a je možné je vyrobit ve více rozměrech. Moduly lze využít nezávisle na sobě nebo libovolně kombinovat podle individuálních potřeb dané stavby. Začlenění do prostoru je také volitelné, moduly mohou být umístěny solitérně a také jako součást oplocení.

Foto: PACK - box na ukládání balíků, ROOFY - stříška, schránka, zvonek

„Celkový vývoj této novinky stál opravdu hodně potu“, připomíná jednatel společnosti JAP FUTURE PaedDr. Petr Paksi DBA a dodává: „Jsme nabiti očekáváním, zda v systému LIBERTY najdou odborníci nejen potřebný kousek inspirace, ale i svobody pro svoji kreativní práci. Je skutečně unikátní především svou komplexností. Věříme, že uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Vchodový systém LIBERTY bude prezentován na stánku JAP FUTURE na letošním For Archu ve dnech 20.–24. 9. Jste zváni!“

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři