Novinky a názory / zprávy

Konference REAL ESTATE MARKET: Města, budovy a energie

23. 3. 2023 proběhne 1. ročník konference o udržitelném rozvoji měst, perspektivách výstavby, nových přístupech, materiálech a technologiích Foto: remspace, Centrum pasivního domu

Stavební fórum – nově remspace a Centrum pasivního domu pro Vás připravili 1. ročník odborné konference o udržitelném rozvoji měst, perspektivách výstavby, nových přístupech, materiálech, technologiích, ale také o nových vizích a výzvách.

remspace / Centrum pasivního domu , 17. 3. 2023

Těšit se můžete na diskusi s lídry českého byznysu a odborníky na development, real estate, architekturu, environmentálně šetrnou výstavbu, urbanismus, investice.

Čeká vás den se zajímavými hosty nabitý diskusemi o aktuálních tématech, 4 diskusní panely s 24 speakery, workshopy, networking a samozřejmě dobré jídlo i pití.

Nenechte si ujít diskusi o způsobech, jakými využít ESG reporting v byznysu, o uhlíkově neutrální výstavbě, o zodpovědném rozvoj měst a obcí, o legislativě a financování pro environmentálně šetrné projekty, ale také o technologiích, materiálech a udržitelných řešení ve výstavbě.

Nezapomeňte využít nabídku 2+1 ZDRAMA a pořiďte si vstupenky za zvýhodněnou cenu. Kompletní program a přihlášku najdete zde.

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři