Technologie / produkty

Rostoucí trend infrasaun – zapojíte se i vy?

Sauna má na lidské zdraví až neskutečné množství pozitivních účinků. Saunování nabízí možnost dokonalého odpočinku od stresu všedních dnů a zregenerujete se v ní po fyzické i psychické stránce. Infrasauna je současně úžasným interiérovým doplňkem, který dodá šmrnc i menšímu baráčku.

Marimex CZ s.r.o. , 31. 8. 2021 / Advertorial

Sauna je pro lidské zdraví naprosto dokonalá. Má však i svá negativa. Pokud navštěvujete saunu ve wellness či fitness centru, může vám místo odpočinku přinést akorát tako hromadu stresu. Nejenže si nemůžete vybrat, s kým budete tento poměrně těsný prostor sdílet, ale v současné situaci nikdo nezaručí, že bude otevřená i zítra.

Infrasauna nabízí elegantní a snadno dostupné řešení.

Vzrůstající trend domácích infrasaun

Návrat domů může být po náročném dni pěkně náročný. Zvlášť když se na vás hned po příchodu vrhnou děti a nakupí se na vás spousta dalších povinností. Co si místo toho po příchodu z práce alespoň na chvíli skutečně odpočinout?

Odpoutat se od světa tam venku a naladit se na domácí pohodu ve velkém stylu?

Trend domácích infrasaun rok od roku narůstá a není divu. Jedná se totiž o poměrně malou investici, která není náročná na prostor ani na finance, přitom však přináší do života svých majitelů skutečný luxus.

Malá infrasauna do malého domova, velkou uděláte radost rodině i přátelům

Láká vás představa vlastní infrasauny, ale nemáte dostatek prostoru? Infrasauna pro jednu osobu je velmi kompaktní a vejde se i do menšího interiéru, přitom je však dostatečně prostorná, nemusíte se tak obávat klaustrofobických pocitů, současně si během pobytu v tomto typu sauny užijete maximální soukromí.

Pokud saunu vnímáte spíše v jejím původním smyslu jako společenskou záležitost, Marimex nabízí také prostornější sauny pro 4 a více osob, do kterých se vejde celá rodina třeba i s přáteli.

Bezpečí i pohodlí

Na rozdíl od klasické sauny je infrasauna vhodná i pro děti a lidi s kardiovaskulárním onemocněním.

V klasické sauně dosahují teploty až 90 °C, což může pro menší děti či nemocné lidi představovat zdravotní riziko.

V infrasauně se oproti tomu teploty pohybují kolem 45 °C, takže je bezpečná skutečně pro každého.

Další obavou při pořízení infrasauny bývá představa její montáže a ceny za její údržbu.

Ani toho se však nemusíte bát.

Snadná montáž a nízké náklady na údržbu

Montáž infrasauny je skutečně snadná, jednotlivé části jednoduše upevníte pomocí kufrových spon, čepů či šroubů. Elektroinstalace je nachystaná od výrobce a stačí ji propojit podle přehledného návodu.

Další častou otázkou je, na kolik vychází samotné saunování, ale ani zde vás nečeká nepříjemné překvapení. Samozřejmě záleží především na velikosti sauny, průměrně však počítejte s náklady 5 korun za 30 minut strávených v sauně (oproti tomu pobyt ve finské sauně vychází průměrně na 51 korun za stejnou dobu odpočinku).

Náročná není ani samotná údržba, saunu stačí jednou za čas klasicky utřít vhodným čisticím prostředkem.

Propadněte úžasnému trendu infrasaun i vy – prohlédněte si nabídku Infrasaun od Marimex.cz a dopřejte si dokonalé wellness v klidu domova.

Klíčová slova:

sauna infrasauna saunování Marimex

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři