Události /

Děti a městské prostředí

Jak ovlivňuje prostředí naše chování? Jaká je souvislost mezi zážitky z dětských her a postoji v dospělosti? Proč a jak dětem zprostředkovávat architekturu? Nadace Proměny zve na červnový cyklus přednášek českých i zahraničních odborníků a akcí pro děti.

EARCH.CZ , 10. 6. 2014

Program

úterý 10. 6. 17:30 / Ústřední městská knihovna v Praze (malý sál), vstup zdarmaMarkéta Kolářová / Stadt und NaturPŘEDNÁŠKA / TVOŘÍME SPOLEČNĚ DĚTSKÁ HŘIŠTĚ

Markéta Kolářová je krajinářská architektka působící v Německu, spoluzakladatelka projekční kanceláře, která se zaměřuje na tvorbu venkovních prostor pro děti. Ve své přednášce se zaměří na zapojení dětí a dospělých do tvorby hřišť a školních zahrad.

Od 16:30 hod. můžete s dětmi navštívit loutkové představení Zahrada Nudy a Fantazie (oddělení pro děti a mládež, ÚMK, vstup zdarma).

čtvrtek 12. 6. 17:30 / Ústřední městská knihovna v Praze (malý sál), vstup zdarmaLukáš GavlovskýPŘEDNÁŠKA / DĚTSKÁ HŘIŠTĚ JINAK, NEŽ JE ZNÁME

Lukáš Gavlovský je sochař a tvůrce dětských hřišť, autor řady úspěšných realizací po celé České republice. Ve své přednášce se podělí o příběhy a zkušenosti spojené s tvorbou netradičních realizací inspirovaných světem dětských her.

 

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři