Architektura / rodinné domy

Vyzkoušejte si nízkoenergetický rodinný dům

Prostorný dvoupodlažní rodinný dům ze Salonu dřevostaveb 2010 s velmi praktickou dispozicí (čistá půdorysná plocha domu 78 metrů čtverečních bez terasy) nabízí rozlehlé místnosti na malé zastavěné ploše. Je ideálním řešením jak pro malou stavební parcelu, tak i pro řadovou zástavbu. Chtěli byste si ho vyzkoušet? Je to možné!

Ecomodula s.r.o. , 27. 1. 2011

Foto: eArch
Je určený pro bydlení 4-5 členné rodiny. Skládá se z velkého obývacího pokoje s jídelnou a kuchyňskou linkou, 3 pokojů, koupelny s WC, menší koupelny a WC. Velikost terasy je jako stvořena k dlouhým příjemným večerům. Zveme vás k prohlídce tohoto rodinného domu postaveného jako ukázkový dům firmy Ecomodula s.r.o. přímo v jejím areálu, kde si můžete prohlédnout většinu materiálů používaných při výstavbě. Kvalitní technologie spolu s ekologičností stavby a její výborné tepelně izolační vlastnosti dosahující parametrů nízkoenergetického domu nabízí bez nadsázky nový rozměr bydlení. Spojuje totiž prostor, funkčnost, úsporu i moderní design.

Tuto dřevostavbu najdete spolu s dalšími realizacemi v ucelené formě v Ročence dřevostaveb 2009. K dostání na oficiálním webu Salonu dřevostaveb.

                <figcaption><span>Foto: eArch </span></figcaption>
            </figure></a>

 Název:

  RD Modula 123

 Autor:  Ecomodula s.r.o. (Vincent Guillot)

 Investor:  Ecomodula s.r.o.

 Dodavatel:  Ecomodula s.r.o.

 Realizace:  2009

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři