Architektura / interiér

Pracovní stoly, které lze přesouvat i skládat

Firma Wiesner-Hager vyvinula flexibilní skládací stůl p.f.s. s ochranou proti poškození. Foto: Wiesner-Hager

Jednoduché skládání, snadné ovládání, ochrana proti poškození. To vše nabízí skládací stůl p.f.s vhodný všude tam, kde se konají semináře či konference.

EARCH.CZ , 2. 4. 2024 / Advertorial

V současném světě neustále rostou výzvy v designu pracovních a konferenčních prostor. Vyšší nároky uživatelů a potřeba spojit praktičnost s estetickou přitažlivostí posouvají hledání nových řešení na vyšší úroveň.

Jako odpověď na tuto poptávku vznikl Skládací stůl p.f.s., který tyto výzvy naplňuje. Jeho vývoj a koncept se zaměřením na propojení funkčnosti a designu splňuje i ty nejnáročnější požadavky moderního pracovního prostředí. Může za to „progresivní skládací systém“, jak se název stolu p. f. s. překládá. Vyvinula jej renomovaná firma Wiesner-Hager. Jeho dominantou je především flexibilita a efektivita v každém pracovním procesu. Co si přesně pod tímto názvem představit?

Praktičnost, snadná ovladatelnost a stabilita

Skládací stůl p.f.s. představuje optimální řešení, zejména pro prostředí s měnícím se charakterem událostí, jako jsou kongresy, semináře a eventové prostory. Jeho jednoduché skládání, intuitivní ovládání a bezpečnost při manipulaci zajišťují plynulé přizpůsobení prostoru aktuálním potřebám. Díky integrované ochraně se během skládání minimalizuje riziko poškození pracovní desky.

Progresivní skládací mechanismus stolu p.f.s. přináší nejen zvýšenou stabilitu, ale také zajistí dostatečný prostor pro nohy bez nutnosti dalších podpěr.

Foto: Skládací stůl představuje inovativní řešení moderního pracovního života. Klade důraz na estetiku, variabilitu a životní prostředí.

Variabilita podle vlastních představ

Možnost výběru z celkem tří typů rámů umožňuje najít ideální variantu pro individuální potřeby. Od prémiového rámu zešikmené hranaté trubkové oceli, přes minimalistický zahnutý rám oválné trubkovité oceli, až po stylový hladký "T" rám.

Na výběr je čtyřnohý rám buď z pravoúhlého profilu 50/20 mm, nebo ocelové trubky Ø 35 mm, nebo základna ve tvaru „T“ z ocelové trubky Ø 35 mm.

Kromě rámů je výběr také v samotných pracovních deskách. Nabízí se buď laminátová (MFC) deska, HPL a odlehčená deska HPL s bezešvou vlhku odolnou laserovou hranou (ABS hrana), nebo kompaktní deska.

V případě potřeby je možné stoly spojit dohromady jak podélně, tak příčně díky spojovačům z oceli a plastu, které navíc v případě nerovnosti podlahy vyrovnají výškové rozdíly pracovních desek.

Foto: Ve Wiesner-Hager mysleli i na udržitelnost. Pracovní desky jsou vyrobeny z rostlinných vláken, čímž redukují spotřebují materiálu až o dvě třetiny a úspora lepidla je až 80 %.

Důraz na životní prostředí

Odlehčené pracovní desky jsou až o 45 % lehčí než ty běžné dřevotřískové. Zároveň splňují požadavky na ochranu životního prostředí. Jejich vlnitá struktura z rostlinných vláken, jako jsou konopí nebo len, redukuje spotřebu materiálu až o dvě třetiny a úspora použitého lepidla je až 80 %.

Komfort i bezpečnost

Stoly mohou být vybavené také kolenní clonou pod pracovní deskou ve výšce 35 cm, jakožto ochranný prvek pro nohy. Je z perforovaného ocelového plechu, který se snadno odstraní i bez použití nářadí.  V případě využití clony však samozřejmě nelze dále stoly skládat ani stohovat.

Skládací stůl p.f.s. od firmy Wiesner-Hager není jen pracovní nábytek. Je to inovativní řešení, které zohledňuje potřeby moderního pracovního života a současně klade důraz na estetiku, variabilitu a ohled na životní prostředí. Je to investice, která přináší dlouhodobou hodnotu a pohodlí do každého pracovního prostoru.

  • autor: EARCH.CZ *
  • publikováno: * 2. 4. 2024
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři