MAAT - obchod Fransýr

Dispozice se nijak neupravovala, prostor byl ale vyčištěn a konstrukční prvky přiznány, doplněn byl o sklad a kancelář. Sádrokartonový box nad pracovní plochou skrývá rozvody vzduchotechniky. Prostor má novou podlahu z řezané slinuté dlažby. Kombinace 4 odstínů šedé připomíná kostkovaný kuchyňský ubrus.

Materiálové řešení se snaží reflektovat péči, jaká je věnována přípravě sýrů a obchůdku, zároveň se snaží navázat na kvalitu provedení pasáže. Nábytek je z dobové dýhy v kombinaci s panely natřenými černou tabulovou barvou, pracovní deska je z akrylátového kamene. Prostor doplňují závěsná svítidla z opálového skla. Popisy na tabulích zrealizovala typografka Petra Dočekalová.

V roce 2016 proběhla úprava prostor a byly rozšířené o možnost posezení, fotografie a půdorys zobrazují stav před těmito úpravami.

  • autor: *
  • publikováno: * 24. 10. 2017
Generální partner
Hlavní partneři