Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a vyhrajte novou ročenku české architektury Foto: Archiv
Novinky a názory / zprávy

Vyhlašujeme soutěž o nejnovější ročenku české architektury 2021-2022

Připravili jsme pro naše čtenáře soutěž, ve které na vás čekají hned tři výtisky nové architektonické ročenky, která představuje ty nejlepší české realizace posledních dvou let. Pro účast v soutěži stačí odebírat náš newsletter (odkaz níže).

EARCH.CZ , 13. 5. 2023

Minulý týden vydanou publikaci můžete vyhrát v naší soutěži. Podmínky jsou jednoduché – stačí se přihlásit k odběru našeho redakčního newsletteru, ve kterém pravidelně upozorňujeme na nejlepší články z EARCH.cz uplynulých dvou týdnů doprovázené komentářem šéfredaktora Matěje Beránka. 

Registrace k odběru newsletteru EARCH

* povinné pole

Do soutěže zahrneme každého, kdo se zaregistruje k odběru newsletteru od čtvrtka 4. května do neděle 14. května. Poté náhodně vybereme 3 výherce, které zkontaktujeme prostřednictvím emailu zadaného při registraci newsletteru a domluvíme se na předání knihy.

Ročenka české architektury k sobě každoročně přitahuje velkou pozornost a zvědavost, jaké stavby se v ní objeví. Jedná se totiž o prestižní kurátorský výběr českých realizací dokončených během posledních dvou let, který sestavuje pokaždé jiný architekt nebo architektka. Editorem letošní ročenky se stal architekt Ondřej Chybík, který se v ní zaměřil především na veřejně přístupné budovy – díky tomu může sloužit také jako inspirace pro výlety za soudobou českou architekturou.

Foto: Editorem letošní ročenky se stal architekt Ondřej Chybík

Klíčová slova:

ročenka soutěž kniha publikace

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři