Belgický výrobce osvětlení Delta Light představuje 15. edici The Lighting Bible Foto: Delta Light
Technologie / produkty

15. edice The Lighting Bible od Delta Light představuje nová řešení architektonických svítidel

Belgický výrobce osvětlení Delta Light pravidelně vydává svou světlařskou bibli. Letos se jedná již o patnáctou edici s názvem MOMENTUM, která se tradičně představuje v rámci veletrhu Euroluce během milánského týdne designu Salone del Mobile. Na více než tisíci stránkách prezentuje nejnovější přírůstky architektonických svítidel.

Delta Light , 1. 5. 2023 / Advertorial

Maximální flexibilita

Bible světel od Delta Light představuje nové kolekce v oblasti architektonického osvětlení představující stavební kameny pro jedinečné kreace atmosféry a emocí. Do rezidenčních, stejně jako komerčních prostor jsou určena svítidla OBIN, která umožňují maximální flexibilitu a nejvyšší uživatelský komfort. Díky patentovanému systému ERS je možno svítidlo OBIN snadno otáčet o 360° a naklápět o 45°.

Měkká záře světla

Jeden ze zástupců novinek na poli dekorativních svítidel je stolní lampa OONO T, která je plná protikladů. Přes den plně září jako stolní světlo, večer se naopak ztlumí. Elegantní kopule svítidla působí teplým a měkkým dojmem, zatímco kovový stojan představuje její chladný kontrast.

Foto: Svítidlo OONO T od Delta Light

Elegance a komfort

Na estetickou, ale rovněž technickou stránku byl kladen důraz u svítidla MIKALINE. Černé strukturované linie jsou v silném kontrastu s přitažlivou konstrukcí a společně s elegantním designem nabízí čisté a jednoduché řešení. S MIKALINE můžete vytvářet až 10 metrů dlouhé kompozice z jednoho napájecího bodu pro celkové osvětlení místnosti, nebo ji použít pouze pro nepřímé nasvětlení stěn nebo jen jako čistý lineární vzor. Možnosti jsou nekonečné a přizpůsobitelné individuálním preferencím.

Foto: Svítidlo Mikaline od Delta Light

Pro náročné prostory

K vhodnému osvětlení interiérových prostor můžeme zařadit nový model SHIFTLINE M26 F, který je skutečně jedinečný. Představuje nový koncept vytvořený na základě stávajících magnetických profilů, které poskytují maximální míru svobody při jeho umístění i změně polohy. Stojací lampa je tu pro všechny, kdo upřednostňují jednoduché akcentové osvětlení s možností nepřímého nasvětlení prostoru.

Foto: Svítidlo Shiftline M26 F od Delta Light

Venkovní využití

Vzhledem k tomu, že venkovní svítidla musí odolávat drsným povětrnostním podmínkám a častým změnám počasí, dodržuje společnost Delta Light nejvyšší standarty při výběru materiálů, vhodně zvolených technologií a výrobním procesu. Podlahové svítidlo LOGIC 190 je toho nejlepším příkladem. Zapuštěný podlahový reflektor lze otáčet o 360° a naklápět až o 25° a to bez jakéhokoliv poškození vniknutím vody nebo prachu. Ideální je proto pro instalaci kolem fasád nebo jiných architektonických prvků.

Foto: Svítidlo LOGIC 190 od Delta Light

The Lighting Bible 15 nabízí jedinečnou inspiraci a široký výběr svítidel do interiéru i exteriéru, které umožňují zajímavé světelné řešení a nadčasový minimalistický vzhled.

Více o nové kolekci naleznete na webu.

  • autor: Delta Light *
  • publikováno: * 1. 5. 2023
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Klíčová slova:

osvětlení design svítidla MOMENTUM

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři