design / produkty

Nová kolekce Delta Light zve do světa čistého potěšení z osvětlení

Kolekce CUPPA Foto: Delta Light

Neotřelý design, poutavé detaily a nové ambiciózní řešení svítidel do exteriéru a interiéru nabízí nová kolekce od belgického výrobce osvětlení Delta Light. Série minimalistického osvětlení vychází dohromady v katalogu The Lighting Bible, který prozkoumává hranice sofistikovaného designu, ultimátního výkonu, architektury a inovativních technologií.

Delta Light , 19. 5. 2022 / Advertorial

Bible světel se stala od svého prvního vydání v roce 1997 mezinárodní ikonou ve světě svítidel a architektury a svítidla Delta Light představuje již po čtrnácté. Nadčasový minimalistický vzhled a precizní zpracování jsou hlavními motivy, které dělají z této série opravdový skvost. Stejně jako vysoká kvalita výroby, která se odráží ve všech výrobcích Delta Light udávající v posledních desetiletích směr vývoje technologií a designu v moderním architektonickém osvětlení. Nové kolekce představují krásu řemeslného umění i eleganci jednoduchých tvarů v jednom.

Rozptýlené světlo všude kolem

Kolekce SUPERLOOP je jasným příkladem, že svítidlo může být funkční, dekorativní a přitahující pozornost současně. Tuto širokou řadu svítidel nově doplňuje verze SUPERLOOP OVAL a řada SUPERLOOP SLIM, která dokáže rozptylovat světlo po celém obvodu vně i uvnitř. Tělem definujícího svítidla je hliníkový profil ve tvaru kruhu nebo oválu. Světelným zdrojem je speciálně navržený proudově řízený LEDflex pásek umožňující několik způsobů stmívání.

Jemná záře koule jako archetyp

Více než jen jemnou všeobjímající záři skrývá osvětlení OONO. Kombinuje se v něm elegantní vzhled s hřejivým efektem rozptýleného světla a spojuje robustní vzhled kovu s čistotou skla. Jde o výjimečné svítidlo, které sjednocuje exteriér a interiér, současně vytváří souhru přímých linií s dokonalými kruhovými tvary a slučuje černou a bílou barvu přidáním zlatého nádechu.

Design, který poutá pozornost

Osvětlení OCTAV zaujme na první pohled a je těžké z něj spustit oči. Čím déle se na něj člověk dívá, tím více designových prvků odhaluje. Ať už jde o hranatý design svítidla, který je v naprostém kontrastu s jeho zaoblenou spodní částí, nenápadně umístěný pant uvnitř těla svítidla nebo důmyslně skrytá optika.

Foto: Hrany kontrastují se spodní zaoblenou částí a dohromady umně ukrývají vnitřní optiku

Od jednoduchého svítidla k sofistikovanému osvětlení

Propracovaná řada svítidel pro přisazenou montáž je BOXY, a to jak krychlových, tak válcových. Na pohled se může zdát, že lišta prochází přímo skrze svítidlo, zatímco ve skutečnosti je tělo navrženo tak, aby dokonale přiléhalo k magnetické liště a splynulo s ní v jeden celek.

Svítidlo, které vám ukáže cestu

INLET je nástěnné svítidlo pro orientační osvětlení chodeb a schodišť. Varianta TRIMLESS XS vyzařuje úzký světelný paprsek, který na podlaze jednoduše vytvoří světelný efekt ve tvaru trojúhelníku. Svítidla jsou k dispozici v bílé, černé nebo zlaté barvě a hodí se do obytných prostor.

Foto: Úzký paprsek pomáhá k lepší orientaci v prostoru

Kompaktní systém osvětlení, co jde s dobou

Zápustné svítidlo PLAT-OH! představuje flexibilní řešení osvětlení pro náročná prostředí. Nabízí 2 různé úhly vyzařování, 3 různé barvy povrchové úpravy a možnost volby mezi bezrámečkovým provedením a klasickým rámečkem. Svítidla vyžadují pouze 55 mm hloubky zapuštění, ale přesto lze PLAT-OH! naklápět až o 30°.

Pro exteriér jako stvořený

Nová řada venkovních svítidel SPIX je natolik variabilní, že je možné je využít v rámci celého exteriérového projektu. Osvětlí stromy, dokáže zdůraznit podobu architektury nebo zvýraznit cesty.

Foto: Univerzální osvětlení dokáže zdůraznit přednosti jak architektury, tak okolní vegetace

Chytrý a variabilní design podle vašich představ

CUPPA je vítaným doplňkem řady magnetických profilů, který rozšiřuje tuto kolekci o dekorativní závěsná svítidla. Na jediný modul lze přidat více různých stínidel, což uživateli poskytuje naprostou flexibilitu při navrhování podoby svítidla podle vlastních představ.

Více o nové kolekci naleznete na webu.

  • autor: Delta Light *
  • publikováno: * 19. 5. 2022
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři