Technologie / produkty

Nechte se inspirovat v showroomu otvorových výplní

Nedaleko Jihlavy byla otevřena moderní výstavní plocha otvorových výplní. V showroomu o rozloze 300 m2 na vás čeká prezentace novinek, trendů a nejnovějších technologií v sortimentu oken, vchodových dveří, posuvných systémů, zimních zahrad, garážových vrat či stínící techniky. Společnost DAFE - PLAST tento prostor vytvořila za spolupráce řady partnerských společností, mimo jiné firmy SCHÜCO. Kromě načerpání inspirace lze prostory využívat k jednání se zákazníky, prezentacím, diskusím či seminářům.

Petr Herynek , 18. 11. 2014

Velkou část expozice zaujímají okna z plastu a hliníku a velkoformátové posuvné systémy s automatizovanými mechanismy otevírání a vynikajícími tepelně izolačními vlastnostmi. Další prostor se věnuje vchodovým dveřím, a to v různém materiálovém provedení, designu, různých typů výplní i způsobů otevírání. Prohlédnout si můžete konstrukce zimních zahrad, garážová vrata či stínící techniku. Zájemci mají možnost na základě registrace získat kompletní poradenský servis vč. technických výkresů a projekční podporu při tvorbě dokumentace.K dispozici jsou specialisté připravení pomoci při řešeních konkrétních projektů. V showroomu budou probíhat také tematická setkání a odborné prezentace, kterých se lze účastnit.

DAFE – PLAST jako Schüco Premium Partner

Projekt Schüco Premium Partner, jímž se mohou aktuálně pyšnit čtyři společnosti v Čechách, vznikl v roce 2011 a jeho smyslem je doporučit stavebníkům specializovanou firmu na rezidenční segment, která navrhuje, vyrábí a montuje hliníkové systémy dle přísných standardů kvality firmy Schüco. Společnost DAFE – PLAST je druhým největším odběratelem Schüco komponentů v České republice.Schüco Premium Partneři primárně spolupracují s architekty již ve fázi přípravy a tak znají projekt se všemi návaznostmi. Samozřejmostí jsou pravidelná proškolování specialistů a používání pouze originálních dílů, přípravků a nástrojů firmy Schüco.

Rozhledy velkých formátů

Z téměř čtyř desítek neméně zajímavých exponátů jsme vybrali novinku z portfolia posuvných systémů Schüco. Systém Schüco ASS 77 PD (Panorama Design) umožňuje realizovat velkoformátová křídla o rozměrech přes tři metry jak do šířky, tak do výšky. Čistého minimalistického designu a transparentnosti bylo u této subtilní konstrukce dosaženo díky úzké pohledové šířce profilu křídla a osazovacímu rámu skrytému ve stavební konstrukci. Posuvné dveře lze vyrobit ve třech úrovních tepelné izolace a k dispozici je i unikátní rohové provedení bez rušivého pevného sloupku. Velkoformátové posuvy jsou zcela bezpečné a jejich velkou výhodou je bezbariérovost. Křídlo lze ovládat elektronicky stisknutím tlačítka, potenciální nehodě zabraňují u motorického provedení sériově integrované senzory proti sevření. Technologie pohonu a uzamykání je skrytě integrovaná v profilu. Velkoformátové posuvné dveře získaly prestižní ocenění  iF Product Design Award a Red Dot Design Award.Více informací o systému najdete ZDE.

Potřebné informace k Showroomu firmy DAFE-PLAST najdete na www.dafe.cz.

Společnost DAFE – PLAST jako člen Centra pasivního domu umí nabídnout také jedinečná řešení pro nízkoenergetické a pasivní domy. Velký důraz v tomto klade nejen na kvalitu vlastních výplní, ale i na způsob jejich osazení do stavby.

Klíčová slova:

Schüco showroom Jihlava

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři