Události / architektonické soutěže

CEMBRIT DESIGN COMPETITION HELSINKI 2012

Zapojte se s námi do mezinárodní designérské soutěže BULLHORN a navrhněte ten nejlepší projekt revitalizace Malmi station v Helsinkách.

Swisspearl Česká republika a.s , 11. 10. 2011

Lidé v městech tráví čím dál tím víc času v transitních oblastech, které se stávají důležitým prvkem městského prostředí. Často jsou však tyto nevýrazné a standardizované oblasti nehostinné a trpí nedostatkem vitality.

Proto jsem se rozhodli podpořit projekt revitalizace Malmi Station – jedné z největších tranzitních oblastí v Helsinkách a vyhlásit soutěž s koncepčními návrhy s inovativním použitím vláknocementu. Cílem je vytvořit návrh, který by povýšil Malmi Station na mimořádné a zvučné místo, které zvýší kvalitu mnoha denních uživatelů.

Komunikační oblasti stanice:

Příjezd vlakem Příjezd autobusem Příjezd autem Příjezd na kole Příchod pěšky

"The Bullhorn - Cembrit Design Competition"

je mezinárodní soutěž pro architekty a designéry. Oceněné budou především koncepční návrhy s použitím vláknocementu, které vytvoří mimořádné prostředí pro každodenní život. Oceněné práce budou v úzké spolupráci s Cembritem a partnery vyvinuty v prototypy.

Více informací naleznete na webových stránkách: www.cembrit.com/bullhorn.

Společnost Cembrit se vždy snažila vyvíjet takové materiály, které by umožnily architektům a designérům volný rozlet při jejich práci. Fasádní desky poskytují mnoho možností k realizaci neotřelých designových řešení, které respektuje moderní stavební metody.

Více o zajímavých projektech z České republiky i z Evropy naleznete na: www.cembrit/zajimave-projekty/.

Klíčová slova:

Generální partner
Hlavní partneři