Architektura /

Vše co jste chtěli vědět o GRAND PRIX 2003 Obce architektů

V letošním roce se proběhne již desátý jubilejní ročník soutěže GRAND PRIX Obce architektů. Co v sobě soutěž skrývá? Jedná se o udílení prestižních cen v kategoriích Novostavba, Rekonstrukce, Interiér, Krajinářská architektura, Urbanismus, Architektonický design a drobná architektura, Výtvarné dílo v architektuře. Jaká díla mohou soutěžit? Do tohoto ročníku mohou být přihlášena všechna architektonická a výtvarná díla, která byla realizována na území České republiky a dokončena po 1.lednu 2002.

Martina Svobodová , 28. 2. 2003

ilustrační foto - Grand Prix 2002 OA - čestné uznání pro investora - knihovna FF MU v Brně, autoři: Kuba, Pilař Kdo může soutěžit? Čeští i zahraniční autoři staveb, realizovaných na území ČR.V jaké podobě má být návrh prezentován? Pro przentaci jednoho díla v jedné kategorii je určen jeden panel.Jak takový panel vypadá? Je to lehký panel KAPPA 70x100 cm. Na panelu jsou barevné fotografie, výkresy charakterizující dílo,popiska.Je třeba odevzdat ještě něco? Je potřeba ještě povinné přílohy. To znamená přihlášku do soutěže, průvodní text, jeden snímek díla na diapozitivu, příp digitálním nosiči.Je možné odevzdat něco navíc? Pouze pokud nelze stavbu dostatečně doložit výkresy na panelu, je možné v omezeném množství doplnit výkresouvou dokumentaci.Jaké byly výsledky GRAND PRIX 2002 OA?

Foto: eArch
Platí se vstupní poplatek? Vstupní polatek je 1500,-Kč,pro členy OA 500,-Kč.Jak je možné jej uhradit? Osobně nebo bankovním převodem.Kdy je nutné návrhy odevzdat? Do 14. března 2003, 16,00hod.Kde se návrhy odevzdávají? Na adrese Obec architektů, Revoluční 23, Praha 1.Kdo bude návrhy posuzovat? Pětičlená mezinárodní porota jmenovaná Radou OA.Kdy bude porota zasedat? 20 - 23. 3. 2003.Kdy budou známy výsledky? Slavnostní vyhlášení proběhne 15. května 2003 v Praze.Budou návrhy zveřejněny? Všechny práce budou vystaveny ve Veletržním paláci, později i v dalších českých i zahraničních městech. Publikovány budou v katalogu výstavy.Budou mi soutěžní panely vráceny? Oceněné panely zůstanou v majetku OA, ostatní budou vráceny po skončení výstav.Kde najdete přihlášku, přesné podmínky a další podrobnosti? www.architekt.cz Kontaktní osoba: paní Iva Brunclíková 724 033 070, Ing. Jana Kučerová 724 287 666.Na této internetové adrese najdete také výsledky minulého ročníku Grand prix OA 2002.
  • autor: Martina Svobodová *
  • publikováno: * 28. 2. 2003

Klíčová slova:

Generální partner
Hlavní partneři