Technologie / IT

Průvodce na vaší cestě k BIMu

Společnost Arkance Systems je Platinum partnerem Autodesk a poskytuje BIM podporu i školení po celé republice

Několik stovek zaměstnanců v 16 zemích, přední odborníci na BIM, CAFM a Průmysl 4.0, specializovaný projekční software s více než 150 000 uživateli – to je společnost Arkance Systems, jeden z největších poskytovatelů inženýrských aplikací v Evropě i ve světě a největší partner Autodesku u nás i na Slovensku.

Arkance Systems , 1. 2. 2023 / Advertorial

Blížící se BIM mandát i požadavky investorů pobízejí většinu projekčních firem k přechodu na BIM nástroje a moderní digitální postupy stavební praxe – od fáze architektonické a projekční, přes fázi výstavby až po fázi provozování a údržby.

Společnost Arkance Systems se zaměřuje na komplexní zákaznický servis. Kromě implementace CAD, BIM, CDE a CAFM softwaru poskytuje svým zákazníkům také odbornou podporu prostřednictvím konzultačních a školicích služeb a navíc vytváří vlastní specializovaná řešení pro zvýšení konkurenceschopnosti svých partnerů. Pojďme nahlédnout za oponu činnosti společnosti, která v posledních letech dosáhla nejen velkého úspěchu na českém a slovenském trhu, ale také přispěla k digitální transformaci a rozvoji mnoha subjektů ze stavebnictví a průmyslu u nás.

Svým zákazníkům společnost pomáhá i řadou vlastních online nástrojů. Jde například o specializovaný portál BIMfo.cz, online knihovny na CADforum.cz, systém vzdělání BIM Academy nebo třeba populární učebnice Stavařův průvodce Revitem.

V týmové spolupráci a v komunikaci s investory, úřady i veřejností hrají stále větší roli cloudová společná datová prostředí (CDE). Co přináší společné datové prostředí (CDE) Autodesk Construction Cloud zákazníkům v ČR, shrnuje tato videoreportáž.

Odborníci na pozemní a inženýrské stavby

Specialisté společnosti Arkance Systems již přes 30 let prezentují nejvyšší úroveň znalostí v oblasti digitálních CAD technologií. Pomáhají zákazníkům zavádět moderních nástroje, jako jsou cloud computing, pokročilé BIM modely, digitální dvojčata, generativní navrhování, vizuální programování, internet věcí nebo optimalizace a simulace využívající umělou inteligenci.

Arkance Systems má dlouholeté zkušenosti s implementací BIM řešení a to jak v malých projekčních kancelářích, tak ve velkých organizacích. Svěření implementace nejnovějších technologií společnosti Arkance Systems zaručuje nejvyšší kvalitu nabízených služeb i odborných znalostí a zvyšuje konkurenceschopnost společnosti.

Foto: Ve společnosti Arkance Systems působí odborníci na pozemní a inženýrské stavby

Vlastní softwarové aplikace z dílny Arkance Systems pomáhají na celém světě zvyšovat efektivitu projektování a správy majetku nebo přizpůsobovat projekční software lokálním nebo firemním standardům. Pokročilá cloudová řešení pomáhají výrobcům stavebních komponent vyrábět plně konfigurovatelné výrobky podle požadavků zákazníků.

K vlastním aplikacím patří např. šablony BIM standardů, bonus nástroje Holixa T4R pro Revit, klasifikační systém CCI, generátory legend a další.

Specialisté v oboru, BIM školení

Společnost Arkance Systems je autorizovaným školicím střediskem Autodesk (ATC) a má školicí střediska po celé republice. Možná geografická bariéra však není problém. Nejmodernější e-learning nástroje vám umožní absolvovat efektivní školení i na dálku. Společnost nabízí také pokročilé BIM kurzy pro BIM manažery koordinátory, tzv. BIM Academy.

Foto: Arkance Systems nabízí e-learning nástroje, pokročilé BIM kurzy a školení na dálku

Díky mezinárodní spolupráci může Arkance Systems nabídnout ty nejlepší zkušenosti z odborné praxe v jiných zemích a pomoci tak zlepšit konkurenceschopnost a zvýšit hodnotu podnikání společností v ČR a SR na další úroveň. Spolupráce se společností Arkance Systems a jejími specialisty může nepochybně přinést měřitelné výhody a pomoci vstoupit do dalších fází rozvoje.

Více na www.arkance-systems.cz , www.bimfo.cz , nebo academy.bimfo.cz

Klíčová slova:

Arkance Systems BIM software IT

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři