Technologie / produkty

Tam, kde končí zastřešení teras, SKYTRIUM začíná…

Velmi příjemným moderním trendem je propojovat velké místnosti. Rodina se může těšit vzájemné přítomnosti v otevřeném prostorném obývacím pokoji, který ústí do útulné kuchyně. Každý si může najít své místečko a přitom neztratit kontakt s ostatními. Prolínání prostorů může docházet i mimo obvodové zdi. ALBIXON přináší velmi zajímavé řešení, jak vytvořit efektní mezistupeň mezi venkovní zahradou a interiérem. Rozšiřte váš dům a najděte si místo pro ideální relaxaci v závětří.

ALBIXON a.s. , 16. 7. 2015

SKYTRIUM

Nový pojem, který v sobě schovává praktické a velmi variabilní řešení. Velmi jednoduše řešená hliníková konstrukce nevyžaduje žádné složité stavební úpravy a ani stavební povolení. Velké plochy jsou řešeny sklem nebo velmi odolným polykarbonátem. K bezpečnému zachycení stačí jediná opěrná zeď. Pro majitele se tedy nabízí mnoho variant umístění prakticky bez omezení.

Velkou výhodou je nejen variabilita usazení konstrukce, ale i možnosti volby v typu zastřešení a v posuvném systému, který vám dovolí individuálně užívat nové místo. Ranní slunce pusťte do vašeho sezení naplno a užívejte teplých dní, když zaprší – nevadí. Poslouchejte kapky deště, které stékají po průhledné střeše nad vaší hlavou.

video - zdroj: Albixon a.s.

Skytrium MIA je elegantním řešením s rovnými liniemi. Nabízí dostatek místa v celém prostoru bez omezení klopenou střechou. Konstrukce umožňuje instalaci k jakékoli budově nebo i jediné opěrné zdi.

Skytrium RIO představuje velmi atraktivní variantu, která si navíc velmi dobře poradí se sněhovou pokrývkou. Velké oblibě se těší i v komerčních prostorách restaurací a barů v horských oblastech.

Zásadní výhodou Skytria je především variabilita. Podle celkového ladění domu můžete volit

• Tvar a velikost zastřešení

• Barvu konstrukce (např. k okenním rámům či fasádě)

• Členění jednotlivých posuvných dílů

Zastřešení je vyrobeno s ohledem na dlouhou životnost a maximální odolnost vůči povětrnostním podmínkám. Výplně snesou běžné zatížení prudkými dešti, sněhem, ale i další nepřízní.

Zvětšete svůj životní prostor. Dívejte se na svou zahradu z jiné perspektivy, pusťte si slunce do domu. Relaxujte v pohodlí a teple s hvězdnou oblohou nad hlavou.

Klíčová slova:

Albixon Skytrium zastřešení
Generální partner
Hlavní partneři