Technologie / produkty

Trojice zbrusu nových designů tvrzeného kamene TechniStone®. Který je stvořen pro vaši osobnost?

Společnost Technistone uvedla tři nové designy tvrzeného kamene Foto: Technistone

Design v interiéru je doslova mapou osobnosti, která v něm žije. Dá se z ní leccos vyčíst. Například životní styl, tíhnutí k určitému uměleckému směru, preference osvětlení, volnočasové i pracovní aktivity, cestovatelské zážitky a mnoho dalšího. Každý jeden předmět, který do interiéru umístíte, vypráví příběh. Ať už se jedná o myšlenkový proces při výběru kuchyňské desky nebo o emotivní důvody spjaté s koupí porcelánového nádobí. Ve výsledku každé volby je promítnuta vaše osobnost. A pro jaké osobnosti jsou určeny letošní novinky z dílny českého výrobce tvrzeného kamene?

Technistone , 27. 1. 2023 / Advertorial

Začátkem roku 2023 společnost Technistone, která patří do americké skupiny Wilsonart Engineered Surfaces, uvedla tři nové designy tvrzeného kamene. Na celosvětový trh se tak dostane dekor Noble Vintage, Noble Portland Grey a Pearl Alba. Pojďme si je představit.

Noble Vintage: krása s příběhem

Smetanově bílý podklad hostí hnědé žilkované kresby píšící příběh vašeho domova. Tvrzený kámen z prémiové kolekce Noble, byl pojmenován tak, aby následoval světový trend vintage bydlení. Romantici a milovníci věcí s příběhem si přijdou na své. Noble Vintage zhmotní jejich sen o ideálním vintage interiéru. Pokud jste to právě vy, nebojte se a svěřte mu do rukou kroniku svého domova. Nezklame vás a oddaně bude zastávat roli opory v interiéru.

Foto: Noble Vintage

Noble Portland Grey: šeď hřejivá a jemná

Design inspirovaný životem velkoměsta a touhou projevit svou individualitu i tam, kde je to zdaleka nemožné. Svérázný, odhodlaný a stylový v interiérech městských nomádů, ale i zastánců urbanismu a eklektismu. Portland Grey je spojencem elegantních jedinců s jemným přesahem k minimalismu. Barevná škála šedých odstínů tvrzeného kamene TechniStone® má tu čest přivítat opravdového bohéma.

Foto: Noble Portland Grey

Pearl Alba: harmonie protikladů

Při detailním pohledu se jedná o hnědo-černá zrnka pobíhající po bílém podkladu. Při pohledu z dálky se však před námi rozprostře abstraktní umělecká kresba. Černá a bílá, tma a světlo, chlad a teplo, muž a žena – tyto zdánlivé protiklady spojuje Pearl Alba v jednotu. Interiér pod vládou řádu okoření špetkou své hravosti. Naopak ve výrazném interiéru bude vyvažujícím prvkem nesoucí harmonii. Pearl Alba je základním kamenem pro nadšené umělce, ale také pro obdivovatele.

Foto: Pearl Alba

Která z novinek designové nabídky tvrzeného kamene TechniStone® vás oslovila? Pokud se chcete o tvrzeném kameni dozvědět více, navštivte webové stránky společnosti Technistone

 

  • autor: Technistone *
  • publikováno: * 27. 1. 2023
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři